Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki izgul velem és szorít...

Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?

Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...
2014. nov. 28. 11:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/179 anonim ***** válasza:
Mára nem vártad? Vagy már késik? Ha nem jön meg tesztelj 3 nap múlva
2014. nov. 30. 11:38
 22/179 anonim ***** válasza:
Halihó én a 11 es vagyok. Nekem ma kellett volna megjonnie,de bevallom már pénteken és ma (igaz napközben) is teszteltem. Mind a kettő fül negatív lett, viszont semmi pms-em nincs máskor ilyenkor már a halalomon vagyok, most csak a mellem lett nagyobb, de nem érzékeny nem feszul meg semmi... Szobák én most várakozó állásba teszem magam,aztán lehet holnap reggelre meg is jön...
2014. nov. 30. 16:04
 23/179 anonim ***** válasza:
3. vagyok. nekem is nov 1-jén volt meg utoljára, mostanában nem várom, de nem tudom pontosan, mert rendszertelen a ciklusom, hol 28, hol 33naposak! Pár napja hányingerem van, meg "érzem" a petefészkemet...Néha menzesz előtt szokott ilyen lenni, ezért félek, h meg fog jönni...Fogalmam sincs mikor teszteljek:!:(
2014. nov. 30. 19:12
 24/179 anonim ***** válasza:

Na lányok hajrá! Kedves utolsó! Ha nov. Elsején volt az utolsó az már 31 nap. Szerintem ha holnap utánig nem jön meg csinálj egy tesztet!

Utolsó előtti!! Nyugi van 😘 értem én hogy marha nehéz de nem éri meg! Plusz ilyen korai stádiumba nem tesztelünk nap közben! Esetleg te is holnap után nyomj le egyet!

Énnekem Mikulás hozná a pirosbetűs napokat de írtam neki hogy helyettük piros csíkokat kérek 😄 szín stimmel! Ugyhogy a teszttel én még marhára ráérek nem érzek semmit. Pár napja fájt a cicim de lehet csak durván paciztam és kicsit sokat ugráltak 😄 Möglássuk!!

2014. dec. 1. 12:05
 25/179 A kérdező kommentje:
Akkor szombaton tesztelsz te is? :)
2014. dec. 1. 12:12
 26/179 anonim ***** válasza:
Ha kibírom!? 😄 Igen ez a terv! Te?? Szintén? Mert akkor rákényszerítem magam hogy bírjam addig!
2014. dec. 1. 12:21
 27/179 A kérdező kommentje:
Szerintem bírjuk ki, én úgysem akarok hétközben tesztelni hogy ne kelljen utána bemennem dolgozni:) De most pont aznapra írja a nemvártat minden kalkulátor. Az lesz a 16. dpo, 13-15 között szokott lenni. Szorítok neked is. Első baba lenne? Nekünk igen.
2014. dec. 1. 12:51
 28/179 anonim ***** válasza:
23. vagyok:) én penteken szeretnek tesztelni, (persze ha nem jon meg addig), de megorulok, h meg csak hétfő van :D Kibírjuk csajok?:)
2014. dec. 1. 12:57
 29/179 anonim ***** válasza:
Igen! Első babó 1 év után..ha nem sikerül akkor kivizsgálások jönnek. Nem túl romantikus ugyhogy ha lehet kihagynám a történetet! Szorítok Neked remélem sikerül 😉 akkor 6. án reggel..képpel 😍
2014. dec. 1. 13:00
 30/179 A kérdező kommentje:
Muszáj, előbb nem szabad:)
2014. dec. 1. 13:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!