Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...2014. nov. 28. 11:56
11/179 anonim válasza:
Én is drukkolok neked, mindenképp kérünk helyzetjelentést!! :)
12/179 anonim válasza:
De aranyos vagy! :)
Nagyon drukkolok neked szivbol kivanom, hogy jojjon a kis pocaklako;)
13/179 A kérdező kommentje:
Mindeképp írok még:)
2014. nov. 28. 14:56
14/179 anonim válasza:
szorítok neked! Nekem utoljára november 1-én jött meg, mára vártam de nem jött meg. Kezdek reménykedni de tesztet csak jövőhéten csinálok, nem szeretnék csalódni.
15/179 A kérdező kommentje:
Szorok neked is utolsó:) Megértlek, én sem szoktam soha tesztelni, jobb ha nem látom inkább hogy negativ csak megjön. Most sem tesztelnék de hátha 6-án tudok már. Majd írjatok ti is lányok hogy nálatok mi a helyzet:)
2014. nov. 28. 16:51
16/179 anonim válasza:
Nekem is nov. 1-jen jott meg utoljara, vasárnapra nem varom, de iszonyú hányinger gyotor napok ota...szerintetek lehet ez korai tünet?
Szorítok nektek :-*
17/179 anonim válasza:
nekem akinek ( november 1 volt meg utoljára) 28 naposak a ciklusaim, nekem nincs hányingerem csak hófehér folyásom.
18/179 anonim válasza:
Sziasztok! Szorítok mindenkinek hogy sikerüljön!!! Én dec. 6-tol nem várom!!! de már mindent beképzeltem magamnak!!! Majd írjatok mi lett!! Puszi mindenkinek!!!Hozzon a gólya mindenkinek egy pozitív tesztet!!
19/179 anonim válasza:
Sziasztok!! Megy a drukk mindenkinek, írjatok mindenképpen mi a helyzet!!
Az én sztorim..1 éve próbálkozunk, 6.ára nem várom. Szuper meglepi lenne a kiscsizmába a férjemnek! ❤ már kicsit izgatott vagyok.
20/179 anonim válasza:
ma reggel teszteltem, de sajnos még negatív volt a tesz, de az is lehet nem akkor volt a peteérésem mikor gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!