Van itt olyan aki nem várja május elejére?
Én is már kívülről fújom az összes lehetséges tünetet,korai tünetet,és rendkívüli furcsa tüneteket is.
Viccesnek hangzik így leírva,de már sokszor számomra cseppet sem az.
Pedig megfogadtam,hogy nem fogok rágörcsölni,sem megszállottan akarni.De ahogy elkezdtük a próbálkozást,mindig eszemben van.És tudom hogy nem jó,de hát mégis.
Utána nézek a teának,aztán ha most sem sikerül lehet megpróbálom.
Kitartást neked,és írj ha alakul valami :) Vagy ha esetleg van tüneted :)
Sziasztok!
Hát nem tudom mi van velem.Ma dpo 4-dik napon vagyok és 0,04 fokot esett a hőm és irtózatos mellfájdalmam van.Korainak tartom,de mivel nem szokott mensi előtt csak 2-3 nappal fájni így bármi lehet:).Megy a drukk mindenkinek!
Niki
Nagyon izgalmas ez az egesz varakozas:)En is nagyon sokat olvasok/ tam a tunetekrol, lehet nem kellene.
Az a baj, hogy egy ido utan mindent be lehet kepzelni:)
Multhonapban mikor megjott meg utanna is csinaltam egy tesztet, mert azt is olvastam, hogy ha kesobb van peteeresed meg is johet annak ellenere ,hogy terhes vagy.
Bizony izgi a várakozás!Nekem így,kicsit jobban elviselhetőbb hogy írtok!Itt mindenki ugyan abba a cipőben jár,úgymond a cél is közös.És szerintem ez nagyon jó dolog hogy le tudjuk írni a tapasztalatainkat,a véleményünket,tanácsokat.Bátorítjuk egymást,ami nekem nagyon fontos,mert jó érzéssel tölt el :) Nem tudom ti hogy vagytok ezzel.
És már csak pár nap,aztán jöhetnek a tesztek :)
Bízzunk benne hogy két csíkos lesz :)
Jelentkezett valakinek valami tünet már?
Sziasztok!
Hát nem tudom,hogy tünet lehet-e mert még csak pé után 5 nappal vagyok,de iszonyatosan fájnak a melleim és estére szinte elviselhetetlen.Sűrűbben is járok pisilni de ez csak a gyógyteától van szerintem.Már az is megfordult a fejemben,hogy hamarabb lehetett a peteérésem.
Niki
sziasztok, 11-es vagyok :)
Ma reggel teszteltem, bár csak kedden kéne megjönnie. látszik valami, de olyan halványan, hogy azt sem tudom rózsaszínnek számít-e :D volt néhány szellemcsíkos tesztem, de azok máshogy néztek ki... ez egy kicsi reményt ad :)
holnap reggel ismételek!
Zsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!