Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki nem várja...

Van itt olyan aki nem várja május elejére?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Első baba lenne,vagy kistesó?

#póbálkozás
2014. ápr. 24. 13:08
 91/145 anonim ***** válasza:
100%

köszönöm a gratukat :)

furcsa, de nekem ötödik dpo-tól már néha szúrt a hasam, és ez lassan átment enyhe mensis görcsbe. Néha most is szúr egy-kettőt, de inkább tompán fáj kisebb-nagyobb időszakokra. A cicim most kezd érzékeny lenni, pedig reméltem, hogy ezt a tünetet megúszom... :D

Bea, remélem nálad is baba van a dologban! :) mikor tesztelsz?

2014. ápr. 27. 15:11
 92/145 anonim ***** válasza:

Az ebredes utani furcsa tunetek elmultak, mintha nem is lettek volna.

Elmeletileg 1-en kellene megjonnie...

Szoval kb.2-an. Elobb nem merek.

:-)

2014. ápr. 27. 15:30
 93/145 anonim ***** válasza:

Zsani gratulálok én is!!! Szuper! :)

Nekem továbbra is hasszurka... Meg a cicik erzekenyek, de nekem mensi elött is azok szoktak lenni.

Zsu

2014. ápr. 27. 15:50
 94/145 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok! A 32 éves elvált, felfázásos tüneteket pár napja produkáló lány vagyok. (bocs de csak így tudtam beazonosítani magam nektek :))

Szóval a felfázás csak vaklárma volt, teljesen rendbe vagyok. A cicim nagyon érzékeny és néha hasszúrkám van, de ezen felül semmi tünet. Valamint kijött egy pattim :) Szerintem meg fog jönni, de azért még reménykedem! Remélem mindenki jól van és lesz néhány pozi teszt! Szilvi

2014. ápr. 28. 08:44
 95/145 anonim ***** válasza:
Május 4-re nem várom (vagy előbbre, mert az elmúlt hónapokban volt 25, 27 , 28 napos ciklusom is9 második hónapja próbálkozumnk. Kistesó lenne.... új párommal.... :) Az első 4 hónap alatt jött össze hétvégi együtt létekkel. Tünetem persze nincs.... de hátha!
2014. ápr. 28. 08:48
 96/145 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy néz ki Nekem megjött :( hamarabb mint szokott, talán úgy néz ki hogy beáll a 30 napos ciklusom. Végül is ez legalább egy jó jel. Jövő hónapban 12-én megyünk pihenni egy pár napra a párommal, pont félidő lesz, drukkoljatok!!! :) Szilvi
2014. ápr. 28. 14:50
 97/145 anonim ***** válasza:
Május 13-ra nem várom, első próválkozás :)
2014. ápr. 28. 15:50
 98/145 anonim ***** válasza:
Bocsánat, próbálkozás :)
2014. ápr. 28. 15:50
 99/145 anonim ***** válasza:

Sziasztok(elso vagyok), megkaptam postan a terhessegi teszteket(10db)szal du tesztelek hatha.:)Szilvi a kiruccanas nagyon jol hangzik ,elvezzetek!!

Kesobb irok

REKA

2014. ápr. 28. 17:15
 100/145 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát nem tudom mi van velem...elöntötte az arcomat 6-7 nagyon apró pattanás ami eddig soha nem volt jellemző rám.Életemben talán 2 pattanás volt az arcomon....Reggelre a hőm lement 36,9-ről 36,7-re és mintha láttam volna egy gombostű fejnyi nagyságú piros pontot a tisztaságin (de ezt lehet csak behaluztam a koránkeléstől:)) utána meg nagyon sok krémes folyásom volt.Cicifájás még mindig megvan és olyan szép kerekek is lettek a cicijeim.7 dpo-n vagyok remélem a reggeli hőleesés nem korábban megjövő mensit jelent :).Már csak 6 nap és tesztelhetek :).

Szurkolok mindenkinek!

Niki

2014. ápr. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!