Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki nem várja...

Van itt olyan aki nem várja május elejére?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Első baba lenne,vagy kistesó?

#póbálkozás
2014. ápr. 24. 13:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/145 A kérdező kommentje:
Hétfőn írj mindenképp :)
2014. ápr. 24. 19:35
 52/145 A kérdező kommentje:

Hogy vagytok?

Nekem tegnap fura módon elkezdett vérezni az orrom.Tudom hogy ez még nagyon korai,de nem tudtam másra gondolni :)

Kifújtam kétszer,és már nem is vérzett.Lehet csak a náthától,mert úgy néz ki megfáztam :(

Na meg a hasam is fáj,a méhemnél.De az múlt hónapban is fáj.

Hát majd meglátjuk :)

2014. ápr. 25. 12:12
 53/145 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok(elso vagyok)Reggelre nagyon megduzzadtak a melleim,nem tudom hogy ez most jo vagy nem :)Meglatjuk:)
2014. ápr. 25. 13:09
 54/145 anonim ***** válasza:
100%

Mi tesóval próbálkozunk... 16 év korkülönbséggel...

35 vagyok...

Május 1-re nem várjuk...

Bea

2014. ápr. 25. 13:17
 55/145 A kérdező kommentje:

Szia első!Az már jó jel :)

Bea,drukkolunk neked is :)

2014. ápr. 25. 13:36
 56/145 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok! Tegnap este hasszurka. Meg kicsit jobb a szaglásom :)

Veletek?

Zsu

2014. ápr. 25. 17:28
 57/145 A kérdező kommentje:

Szia Zsu!

Na,az nagyon jó :) Alakul,alakul :)

2014. ápr. 25. 18:10
 58/145 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Most regisztráltam ide!Én május 2.-ra NEM várom és első baba lenne.November óta nem szedek gyógyszert,és január óta próbálkozunk. 9 évig szedtem a Harmonetet.Szedte ezt vki?És mennyi idő után esett teherbe?Tudom nem kell rágölcsölni,de könnyű ezt mondani! Nekem a Hölgynaptár című alkalmazás segít belőni a peteérés időpontját,mondjuk nekem van tojásfehérjés jellegű folyásom is kb a 12.napon.Az a baj,h a férjem külföldön van,és nem mindig volt itthon amikor ezt tapasztaltam,de viszont a múlt hónapban pont itthon volt,és sajna mégis megjött.Ja és elkezdtem inni a Gyuri bácsi gyógyteái közzül a Nők teáját plussz Diófalevél összekeverve.Hátha segít ez is,ja és január óta tehes vitamint is szedek!Úgyhogy tényleg nagyon nem várom!!!!
2014. ápr. 25. 18:23
 59/145 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó!

A ritka együttlét az nálunk is megvan sajna! :(

De nagyon sokat olvastam arról hogy spontán peteérés!Én csak ebben bízom hogy talán nekem is volt ilyen,és sikerülhetett,mert mi sem tudtunk együtt lenni középidőben.

Amit leírtál teát azt nem ismerem,de ha elméletileg segíti a teherbeesést,akkor az csak jó.A terhes vitamin viszont szuper ötlet :)

Elhiszem neked hogy nagyon nem várod,és vagyunk így egy páran.És bizony ám,nehéz nem rágörcsölni a témára,mikor az ember lánya nagyon szeretné!

Tüneted van már valami?

2014. ápr. 25. 18:58
 60/145 anonim ***** válasza:
100%
Én január óta már mindent beképzelek tünetnek meg elovastam már a létező összes internetes oldalt a korai tünetekről. :) :) Semmi különöset nem észlelek az előző hónapokhoz képest.Neked vannak tünetek? Próbáld ki a teákat,az egyik ismerősöm ajánlotta akinek nőgyógyászati problémák miatt nehezen esett teherbe,és elkezde inni a teát és már nemsoká szül! Meg ez a Hölgynaptár alkalmazás is jó!
2014. ápr. 25. 19:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!