Van itt olyan aki nem várja május elejére?
Várni és reménykedni a legnehezebb!De remélem hamarosan összejön!
Azért írjátok majd meg,hogy mi lett a tesztetek eredménye! :)
De addig is,kíváncsian fogom várni,hogy lesznek e tünetek,és hasonlók.Írjatok bátran!Ha van valami,én is megírom! :)
En vettem 10 darab terhessegi tesztet online, de meg nem szallitottak ki, lehet jobb is mert tuti megcsinalnek egy parat:)
En csak azert szedem a folsavot ,mert allitolag segit a fejlodesi rendellenessegek ellen.
Na most kerdes, ha terhes vagyok milyen allagunak kell lennie a cuccosnak odalent?:)
3-as válaszoló vagyok,es 32eves.
3.babat szeretnénk.Az elso elsőre megfogant,a masodik 11honap utan.
Most bizakodó vagyok hogy talan a kettő között sikerül :-)
En használtam ovu tesztet,es biztosra tudom h volt peteresem.Mi együtt voltunk a 7.10.12.14.napon.(nem csak a baba miatt ..)
Lányok,tudom javasolni ha netán most nem sikerülne az ovu tesztet illetve hőmérőzest.sokat segíthet a sikeressegben!
En mindegyik baba elott 1honappal elkezdtem magzatvedo vitamint szedni,3naponta.doki javasolta.
Terhességkor nekem bő vizes folyasom volt!
Hajra megy a drukk!!!
Utolso vagyok.
Jo egyutt izgulni,nekem amugy is olyan örökké valónak tűnnek a ciklus utolso napjai!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!