Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik május elejére-k...

Kismamák, akik május elejére-közepére vannak kiírva, hogy vagytok? Minden kész van már?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Május 8-ra vagyok kiírva.31 éves vagyok,3 évig vártunk a kicsi lányra,akit Petrának fognak hívni,nagyon-nagyon várja mindenki,első unoka lesz.Iszonyatos boldogság ez nekünk.A terhesség viszonylag könnyen telt,már nagyon izgulok,de még ugye van kb. 3 hetünk.Jelek egyenlőre nincsenek,Petra babát múlt héten 2500 grammra saccolták,a pocim jó nagy,10 kg. jött fel,szerintem már nem lesz sok,de nem akarom elkiabálni.:D A szüléstől nem kimondottan félek,hanem úgy nagyon tetszik ez az egész,izgulok,várom,annyira fognám már,de azért tartok is mindentől:) Készen vagyunk nagyjából,még átnézem a dolgokat,aztán nekilátok takarítgatni:)

És ti?

2013. ápr. 20. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia!Május 5re vagyok kiírva,nekem van már egy 5éves nagyfiúm,most kislányt várunk :) Én nehezen viseltem az egész terhességet,nagyon várom a végét :) Nálunk minden kész az érkezésre,már csak a picur hiányzik :) Te kedves kérdező?
2013. ápr. 20. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Én május 2-re vagyok kiírva(már csak 12 nap),és már nagyon várom a kisfiam érkezését.A 34.hét óta jóslózok minden nap többször is,de eddig sajnos eredménytelenül :( Első babám lesz,és mit mondjak,eléggé félek a szüléstől,de ugyan akkor már várom is nagyon,mert már nagyon a kezembe szeretném venni a kis drágámat!!A kórházi csomagunk már teljesen készen van,és már készenlétben vagyok itthon,és figyelem az első jeleket..már nem igazán megyek sehova,pláne nem hosszabb útra.Nagyon bíztam abban már a múlthéten is,hogy hátha a héten megszülök,de sajnos nem jött össze :( Nagyon reménykedem a jövőhétben,mert nem szeretném már elérni sem a 39. sem a 40. hetet.Egyébként jól vagyunk,minden rendben van a babámmal is,a 36 hetes Uh-on 3200g-ra becsülték a súlyát,kíváncsi leszek végül mennyi lesz.Fáj már mindenem odalent,feszíti szét mindenem,úgyhogy nagyon kellemetlen,ezért sem bánnám már ha kibújna,és már a mozgásai is elég fájdalmasak :/ 15 kilót híztam eddig,remélem már nem fog sok feljönni,mert már így is gurulok!! :( Iszom a málnalevél teát,remélem fog is segíteni a tágulásban.Remélem max 1 hét múlva ilyenkor már babázhatok :)

És veled miújság kedves kérdező?

37+4 hkm

2013. ápr. 20. 12:42
 4/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

Én május 9-re várom a babámat, első lesz nekem is és kislány :) Még az Ő korházi csomagja nincs kész, még ,ma szeretnénk beszerezni egy-két kimaradt dolgot.

A szüléstől nem félek egyenlőre de nagyon várom már, remélem nem lesz belőle túlhordás, nem bánnám ha úgy a 38-39. hét közt kibújna. 10 kg jött fel a 28. hétig, mikor is kiderült, hogy terhességi cukrom van, na azóta szenvedek az éhségtől és azóta csak max 2kg jött. 1,5 hete becsülték a babámat 2900grammra :)

2013. ápr. 20. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:

3-as vagyok:

Ja az kimaradt,hogy nekem kisfiam lesz :)

Én egyébként úgy vagyok vele,hogy inkább félek a szüléstől,mert nem szeretnék úgy járni,mint a párom uncsitesója..ő is kijelentette,hogy nem fél a szüléstől,és hogy teljesen fel van rá készülve,és amikor eljött a szülés,alig élte túl!!Azt mondta,hogy rohadtul fájt neki,és soha többet nem szül..már 2,5 éves a kisfia és még mindig nem akar kis tesót,nem is gondolkodik rajta.Ugyan ez volt a sógornőm húgával 2 hete,ő sem félt a szüléstől,és neki is rohadtul fájt,őt is ,,meglepte,, a dolog.Úgyhogy én inkább félek tőle,és felkészülök arra,hogy iszonyatos lesz,és hátha kellemesebb meglepetés fog érni,és nem fog annyira fájni mint amennyire elképzelem :)

Egyébként mindenkinek könnyű,és aránylag gyors szülést kívánok,és természetesen egészséges kisbabát!!!És kitartást a vajúdás alatt!! :)

2013. ápr. 20. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Május 19-re vagyok kiírva. 3. baba. A kisruhákat mostanság kezdtem kimosni, az ágy áll csak a rácsot kell visszaszerelni és megemelni ( a a nagyobb lányom új ágyat kapott, a kisebb a nagy régi ágyában). Már nagyon várjuk. A kórházi cuccom a szekrényben lényegében készen. 5,5 kilót híztam eddig. A bordám és a keresztcsontom fáj, amúgy minden rendben. Még faros a kisfiam, remélem befordul a végére. És Te kedves kérdező?
2013. ápr. 20. 15:13
 7/10 anonim válasza:

Sziasztok

Én május 2-ra vagyok kiírva, .Mi a negyedik babát várjuk és kislányom lesz,enyém is még faros remélem befordul még)) Fájásaim néha vannak csak és még nagyon gyengék.

2013. ápr. 21. 09:21
 8/10 szsuzs ***** válasza:

én május 21-re várom... 2 kislány után egy kisfiú. minden kimosva, a bőrönd még üres, de egy fiókba össze van készítve minden.Én bizony tartok a szüléstől...kb 8-9 kg-ot híztam, a derekam meg a lenti csontjaim fájdogálnak...

a 34. héten nekem is faros volt, úgy hogy a 30-on még fejvégű, kedden megyek ctg-re de szerintem visszafordult.

2013. ápr. 21. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
6. vagyok (19-re kiírva), ma volt uh ctg után és befordult! Éreztem a hétvégén, de az uh megerősítette ma! :):):)
2013. ápr. 23. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
2es vagyok,nekem is befordult már :) ma voltam ctg-n végig voltak fájásaim.megnézte a méhszájat a doki,azt mondta zárt...egyébként egésznap fájt rendszertelenül,most 8óta megint 15percesek 9től meg 10perces fájásaim,nézem még az időt azt mondta ha 2órán át nem múló 5-10percesek lesznek mehetünk.
2013. ápr. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!