Akik Május elejére nem várjátok;mik a tünetek, remények, tesztek eredménye?
Miből érzed, hogy megjön?
Nekem szúrkál a hasam, érzékeny a mellem és néha émelygek. Én 04.30-ra nem várom.
Én május 1-re nem várom. Már 2 napja fájdogál a hasam, ami azért érdekes, mert akkor szokott, amikor már megjött. Tegnap éjjel folyamatosan felébredtem. Esténként még égni szokott a hasam, más tünetem nincs. Ja, a múlt héten émelyegtem kicsit.
Tesztet már vettem, de nem merem használni. Azt hiszem, majd vasárnap-szép kis anyák napi meglepi lenne... :)
Nekem 1-2 napom van a nem vártig és én is mensit jósolok!
De a remény hal meg utoljára, szóval még bármi lehet!
Semmi tünetem nincs! Mindjárt megjön érzésem sincs....
14:25ös vagyok!
eszembe jutott valami: tegnap este égett a gyomrom, úgy hallottam ez is lehet tünet, habár szerintem korai lenne!
én nem tekintem babás tünetnek, mert nem akarok csalódi
fogsz tesztelni kedves kérdező?
14:25ös vagyok!
eszembe jutott valami: tegnap este égett a gyomrom, úgy hallottam ez is lehet tünet, habár szerintem korai lenne!
én nem tekintem babás tünetnek, mert nem akarok csalódni
fogsz tesztelni kedves kérdező?
Nekem is van émelygésem,enyhe petefészek nyillalás,cici érzékenység-de ezek sajna szinte minden ciklusom végén beköszöntenek.Egyedül a fejfájás maradt ki.
A hőm 37,3.Tegnap 37.2 volt.
Közben ma voltam a 24-i napi hormonvizsgálaton és képzeljétek még a 3. napi eredményeim sincsenek meg...
A gyömörégéssel kapcsolatban:valakinek itt a gyakori kérdések oldalon az volt az első tünete...még a pozi teszt elött.
Tesztelni nem fogok egyelőre,mert az utóbbi 3 hónapban hiába való volt.Gondolom majd ha kimarad 2 napot,na majd akkor.Persze ha kibírom:-)
Én május 3-ra nem várom, már 2. napja fel vagyok puffadva, mindjárt megjön érzésem van és szurkál a petefészkeim környékén a hasam. Nem tudom, ezek milyen jelek, mert nem hőmérőzök (a hormontabletta módosítja a reggeli hőt, így nincs értelme).
Drukkolok mindenkinek, hátha most sikerül. :-)
Kedves Utolsó!
Milyen hormontablettát szedsz és milyen céllal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!