Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik Május elejére nem várjáto...

Akik Május elejére nem várjátok;mik a tünetek, remények, tesztek eredménye?

Figyelt kérdés
Én május 3.-ára nem várom,de sajnos úgyérzem,h attól még megjön.
2009. ápr. 28. 14:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Miből érzed, hogy megjön?

Nekem szúrkál a hasam, érzékeny a mellem és néha émelygek. Én 04.30-ra nem várom.

2009. ápr. 28. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én május 1-re nem várom. Már 2 napja fájdogál a hasam, ami azért érdekes, mert akkor szokott, amikor már megjött. Tegnap éjjel folyamatosan felébredtem. Esténként még égni szokott a hasam, más tünetem nincs. Ja, a múlt héten émelyegtem kicsit.

Tesztet már vettem, de nem merem használni. Azt hiszem, majd vasárnap-szép kis anyák napi meglepi lenne... :)

2009. ápr. 28. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Nekem 1-2 napom van a nem vártig és én is mensit jósolok!

De a remény hal meg utoljára, szóval még bármi lehet!

Semmi tünetem nincs! Mindjárt megjön érzésem sincs....

2009. ápr. 28. 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

14:25ös vagyok!

eszembe jutott valami: tegnap este égett a gyomrom, úgy hallottam ez is lehet tünet, habár szerintem korai lenne!

én nem tekintem babás tünetnek, mert nem akarok csalódi

fogsz tesztelni kedves kérdező?

2009. ápr. 28. 14:27
 5/12 anonim ***** válasza:

14:25ös vagyok!

eszembe jutott valami: tegnap este égett a gyomrom, úgy hallottam ez is lehet tünet, habár szerintem korai lenne!

én nem tekintem babás tünetnek, mert nem akarok csalódni

fogsz tesztelni kedves kérdező?

2009. ápr. 28. 14:27
 6/12 A kérdező kommentje:

Nekem is van émelygésem,enyhe petefészek nyillalás,cici érzékenység-de ezek sajna szinte minden ciklusom végén beköszöntenek.Egyedül a fejfájás maradt ki.

A hőm 37,3.Tegnap 37.2 volt.

Közben ma voltam a 24-i napi hormonvizsgálaton és képzeljétek még a 3. napi eredményeim sincsenek meg...

2009. ápr. 28. 14:29
 7/12 A kérdező kommentje:

A gyömörégéssel kapcsolatban:valakinek itt a gyakori kérdések oldalon az volt az első tünete...még a pozi teszt elött.

Tesztelni nem fogok egyelőre,mert az utóbbi 3 hónapban hiába való volt.Gondolom majd ha kimarad 2 napot,na majd akkor.Persze ha kibírom:-)

2009. ápr. 28. 14:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Én május 3-ra nem várom, már 2. napja fel vagyok puffadva, mindjárt megjön érzésem van és szurkál a petefészkeim környékén a hasam. Nem tudom, ezek milyen jelek, mert nem hőmérőzök (a hormontabletta módosítja a reggeli hőt, így nincs értelme).

Drukkolok mindenkinek, hátha most sikerül. :-)

2009. ápr. 28. 15:39
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Milyen hormontablettát szedsz és milyen céllal?

2009. ápr. 28. 15:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Alacsony progeszteron szintre szedek egy éve gyógyszert. Először 6 hónapig Duphastont, majd mostanáig Norcolutot. A jövő heti vizsgálatok eredménye után derül ki, hogy a továbbiakban mi legyen (HyCoSy, vérvétel, férjem vizsgálata).
2009. ápr. 28. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!