Holnap kellene tesztelnem (lombik 14. nap), de ma csináltunk egyet a párommal, ez már nem lehet a stimuláció után a szervezetben maradt hcg eredménye a teszten ugye?
Köszönöm!!!
JUHUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
4 éve várok erre :D
Megértelek! 5 évig lombikoztam, és végig egy ilyen tesztre vártam (sikertelenül).
(1. válaszoló)
Holnap akkor mentek a dokihoz? Megírod, hogy mi volt?
Sok sikert!!!!
NEm megyünk holnap. Képzeld a harmadik hétre kaptunk időpontot. Szept. 1.
Nagyon sajnálom, hogy eddig még nem jött össze, de nem adtátok fel ugye?
A lombikot feladtam, ugyanis lett egy gyönyörűséges szép kisfiam :))))))))))))
Tényleg érdekes ez a 3 hét, hogyhogy ilyen későn hívnak vissza? Nem is hallottam még ilyet. Megkérdezhetem, hova jársz?
Gratulálok!
Nekem jövő héten lesz a érvétel ugyanezen okból, remélem én is így örülök majd. :D
Ez pozitív. Gratulálok.
Nekem is ilyen volt beültetés után 10 nappal, de nekem azt mondta az orvos, hogy beültetés utáni 14 napon menjek vérvételre nem is kellett időpont sem.
Fél nyolcra mentem levették a vért majd 1 órára hívtak vissza az orvoshoz, addig csak paráztam, hogy vajon tényleg jó-e a teszt.
Egyébként jó soká kaptál időpontot, nem kell gyógyszert szedned, utrót vagy hüvelykúpot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!