Május vége, június elejére kiírt kismamák hogy vagytok, hogy bírjátok?
Nem tudom, a kategóriádba tartozom-e, mert tegnapra voltam kiírva, elég pocsékul bírom már, de muszáj...
3. baba, kislány.
Az elsőnek: huhaa nem semmi,a kis pocaklakó ezek szerint nagyon jól érzi magát odabent! :) És be sem fektetnek vagy valami??
Másodiknak: Nálunk is első baba,2.-ára vagyok kiírva,hétfőn voltam ctg-n,de kell mennem csütin is,remélem hamarabb kijön,mert annyira vizesedik a lábam hogy menni alig tudok.. amúgy nem lenne semmi gondom. Nincsenek görcseim sem,semmit nem érzek. Amúgy kiscsaj lesz nálunk.
Ó, az enyém már 37 óta nyitva van, ez nem számít sajna...
Amúgy szerintem a 41-ig engem nem fektetnek be. Orvoshoz is csak holnap megyek, pedig múlt héten voltam szerdán.
Nem "beindítós típus" a dokim.
Mondjuk én ennek örülök...
1
37-en 3100-ra.
De az az igazság, hogy az előző babámnál annyival mellé lőttek, hogy nem foglalkozom ezzel.
Mondjuk "mini" az már nem lesz, biztos 3 kiló feletti. De én a nagyobb babát sokkal könnyebben szültem, szóval ettől nem félek. a fejméret lehet érdekes, de az meg csak 92 volt a 37-en, szóval ki fog ez jönni. :o)
Igazából múlt héten fordult át fejvégűbe, szóval előtte meg a faros szüléstől paráztam, azt legalább megúsztuk!
Csak csütörtök du nyaralni megy a szülésznőm, ez az egy, ami miatt aggódom, hogy addig meglegyünk...
Bocsánat az off-ért, de teljesen elfogott a nosztalgiázás, ahogy olvaslak titeket. Én tavaly ilyenkorra voltam kiírva-pontosabban júni 5. re:) Ilyenkor már nagyon szenvedtem, semmi sem volt jó, és ráadásul borzasztó meleg volt...Emlékszem, éjjel-nappal ment a klíma, a férjem már nagykabátban ült a lakásban, de én még mindig izzadtam, és majd megsültem:) Végül május 26.-án született meg a kisfiam:)
Kitartást nektek az utolsó napokra, könnyű és gyors szülést, és sok-sok egészséget és boldogságot a babáknak, és nektek is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!