Hogy vagytok június elejére kiírt pocakosok?
Szül valaki majd Székesfehérváron?
Én június 4-re vagyok kiírva.Már nagyon tombolnak bennem az érzelmek:egyszer türelmetlen vagyok,hogy mikor látom végre, máskor ideges leszek,hogy nemsokára szülünk!!!
Szia, én jún.1-re vagyok kiírva, várom is meg nem is a szülést, de inkább várom! Próbálom magam lelkileg felkészíteni mindenféle eshetőségre, hogy semmi ne legyen váratlan majd!De azért nagyon megijednék ha ma pl. elindulnának a dolgok:)A pocim már elég nagy, sok minden nehezen megy pl.ágyból-székből felkelni. A baba dolgait már összepakoltam, a kórházi motyó is kész!A babám főleg a kis lábát szokta nyomkodni, este fele nagyon aktív, reggel-délelőtt alszik. Könnyű szülést kívánok neked, és hamarosan boldog babázást!
Üdv: 36 hetes kismama
Első válaszoló!
Én is próbálkozok mindenre felkészülni,de annyira feledékeny lettem így a végére,hogy mindig azt hiszem valami még hiányzik,valami után még nem néztem.Kicsit zavaró!
A kórházi csomag már nekem is kész,így Apának csak fogni kell és vinni.Nálatok apás szülés van tervben?Nálunk igen,bár nem tudom,hogy fogja bírni,azt se tudom én hogy fogom.:)
Babókám már 8 hete befordult menetirányba,így ahogy gyarapszik,fenekével majd szétnyomja a bordámat.:))
Neked is könnyű szülést és majd egy nyugodt,kiegyensúlyozott kisbabát!!!
Második válaszoló!
Remélem még pár hétig kihúzod.Megírnád majd mi volt a dokinál?Nekem hál istennek zárt,csak a méhnyak rövidült,mert idő előtt befordult.A placenta már II fokozatú,de hogy ez mit jelent,nem tudom.
Egyébként első baba,kislány:Elizabet,és nagyon nagyon aktív,főleg este.Nálatok mi lesz?Apa benn lesz szülésnél?
Azt nem tudod,babának a popsitörlőn és kis sapin kívül kell e még valamit bevinni?
Remélem megírod,hogy mit mondott a doki.Egyébként van fogadott orvosod?Én Schandl-hoz járok,meg vagyok vele elégedve teljes mértékben.
Kitartás!!!
Szia, első vagyok! Mi is apás szülést tervezünk, jövőhéten megyünk a dokibácsihoz megbeszélni a szülést, mert nem voltunk felkészítőn, mondjuk semmi újat nem fog mondani, mert van egy nagyon jó szülésznő ismerősöm, őt már kifaggattam!
Én is ilyen vagyok, mindig hiányérzetem van, hogy még ez nincs meg meg az nincs meg, de sógornőm szerint meg felesleges sok dolgot megvenni, úgyis adja magát a helyzet hogy mi kell még, és apa simán megveheti, csak én is szeretném ha minden adott lenne, ne kelljen kapkodni, meg hát a fészekrakó ösztön tombol ezerrel!:))Nekünk is kislányunk lesz, Lilien!Még egyszer sok boldogságot kívánok Nektek!
Sziasztok!
Én juni. 8-ra vagyok kiírva.Még most kezdem összerakni a dolgokat amiket majd vinni kell a kórházba.Már megvettem,csak még nem pakoltam be.Jó volt olvasni amiket írtatok,hogy azért már ti is izgultok,meg készültök.Már én is nagyon félek.Néha rá se merek gondolni,hogy mi is fog történni,máskor meg-főleg éjszaka-megpróbálom elképzelni a dolgokat.
Mi kislányt várunk.Az én babám még mindíg sokat mozog,nagyon aktív,éjszaka már kevésbé,de van hogy akkor is nagyon mocorog.Már a babókánknak,nagyjából mindent megvettünk.Papás szülést tervezünk,most járunk felkészítőre.Remélem minden jól fog végződni.
Mindenkinek kitartást.
Üdv 35 hetes kismama:)
Szia!En is juni 4-re vagyok kiirva, de mindent odaadnek hogy elobb bujjom ki az eppen nem pici fiam :-) .MAr semmhez sincs turelmem,csak varom a nagy pillanatot.Apas szulest szeretnek ,de a doki nem mondta biztosra mivel ez itt Gorogorszagban az allami korhazban talan nem annyira divat...mind1 max addig nem megyek be amig ot be
nem engedik :-) .Egyebkent nem felek, fajni fog es ennyi ezt igy fogadtam el.
Boldog utolso osszenott napokat!D.
Első válaszoló!
Nagyon szép név a Lilien! :)
Kitartás!
Harmadik válaszoló!
Kitartás neked is,biztos minden jól végződik.Beszéld meg a babáddal,hogy ügyesek lesztek mindketten,ha eljön az idő.Én mindig megbeszélem a pocaklakóval,ha valami nem jó,mondjuk amikor elkezd játszani a tele hólyagommal.:)De ha nincs semmi gond,akkor is beszélek hozzá,és mindig szót fogad.
Boldog babavárást erre a pár hétre.
Görögországi kismama!
Neked is kitartás!Remélem Apukát végül beengedik,szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!