Március végére ki várja picurját? Hogy vagytok?
Hivatalosan április 4 a dátum, de ez csak saccolt, mert nem volt menstruációm még az előző szülés után. :)
Remekül vagyok, egy fikarcnyi hányingerem sem volt, csak egy kis hasfájás meg a kómaszerű alvási kényszer az elején... A 12 heti UH-on fiúnak nézte a doki, hát majd meglátjuk.
Nálad mi lesz, fiú vagy leányka?
Én március 28-ra vagyok kiírva. Második baba, a kicsi fiam januárban tölti a 2. évet. Jól vagyok csak a kicsi mellett nem igazán tudok pihenni. Még nem tudjuk hogy milyen nemű lesz, majd 2 hét múlva megyünk UH-ra, hátha megmutatja magát.
Jó babavárást!
18 hetes kismama
Sziasztok!
Március utolsó heteire vagyok kiírva. Pontosan nem tudom, mert nagyobb a babuci a menstruációhoz számított időhöz képest. Kb. 26-a környéke. Nekem is a második babóm lesz. Van egy 2 éves kisfiam. Teljesen más ez a terhességem. Sokkal feszültebb vagyok, mint az előzőnél. Uh-án tippszerűen azt mondta a doki, hogy egy újabb trónörökös, de most megyek majd a genetikaira, szerintem ott már jobban fogja látni. 1,5 hete már érzem a mozgását.
Hivatalosan április 7-re vagyok kiírva, de annyi előnyöm van a dokihoz képest, hogy tudom, hogy mikor készült, így tuti, hogy március végén jön a gólya mifelénk :)
Nekem a 3. babám lesz, mi nem szeretnénk tudni, hogy fiú v. lány. A nővérei a születésekor 4 és 2,5 évesek lesznek, ők látták el becenévvel a picurt, nekünk most az a házi feladatunk apával, hogy ehhez találjunk nevet. Unatkozni sosem unatkoztam, de mióta anya vagyok, a gyerekeim nem hagyják :) Már csak pár dolgot kell beszerezni, de ezt is csak azért, hogy neki is legyen valami új.
Elnézést, hogy beleszólok a diskurzusba, én tavaly március végére vártam a lányomat :) konkrétan március 26-ra de végül április 1-én született meg. Nekem is első baba, jelenleg 7,5 hónapos. Mi mindent az utolsó 2 hónapban vettünk meg, előtte volt tapétázás a babaszobában és a 37. héten pedig teljes nagytakarítás. A türelmetlenkedőknek üzenem, hogy addig élvezzék ki ezt az időszakot amíg tart. Ne türelmetlenkedjenek, mert ez a legszebb korszak (kivéve persze ha valaki rosszul van) és amikor megérkezik a babó akkor lesz jó pár nehéz hét... :p De amikor már eléri a babó a 3-4 hónapos kort onnantól már megint könnyebb - egy kicsit. Szép szülést mindenkinek! Én szívesen újrakezdeném a terhességemet is és a szülést is, nagyon nagyon szép korszak volt nekem a 9 hónap és életem legszebb napja volt a szülés napja! :) Remélem hamarosan lesz majd kistesó a hasamban és akkor újra átélhetem. (majd pár hónap múlva nekiállunk, még menst. sincs, addig meg hiába..)
Jó pihenést március végére kiírt kismamák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!