Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kedves 34 hetesek, hogy...

Kedves 34 hetesek, hogy vagytok? Akinél van nagy tesó is, bírja még?

Figyelt kérdés
Én már nehezen bírom a játszóterezést stb. Nincs segítségem túl sok.
2011. júl. 22. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt 2 nagyobb van (2 és 4 éves lányok). Játszóra nem járunk,van udvar,van homok,hinta,labdázhatnak,aszfalt krétázhatnak... jól elvannak. Viszont minden de minden rám marad,egyáltalán nincs segítségem! A párom 24/24-be dolgozik,amikor itthon van,akkor vagy alszik és utána megy a dolgára,vagy nem alszik és úgy megy a dolgára. Nehezen bírom, sokszor vagyok lelkileg padlón.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

2011. júl. 22. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
én 36 hetes vagyok, kétévessel itthon. még viszonylag jól bírom, valahogy napközben nincs időm ezen gondolkozni, bezzeg ha este lefekszem, na akkor megfájdul mindenem, alig tudok aludni. mondjuk nekem a férjem sokat segít, meg a család is néha, szóval nem panaszkodhatom, sokkal fittebb vagyok mint az elsőnél.üdv
2011. júl. 22. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én 35 hetes ikres kismama vagyok.Van itthon egy 21 hónapos kisfiam,és még két fiú érkezik hamarosan,reméljük minél később.Napközben én is bírom,délelőtt igyekszek mindent megcsinálni,persze beosztom mikor mit csinálok, a házimunka megvár.Délután alszunk a kisfiammal egyet,majd ha úgy van akkor lemegyünk a játszótérre.Vagy olyan is van,hogy délelőtt csavargunk egyet.A játszótéren ott vannak más anyukák is,barátnők,akik besegítenek a felvigyázásba,vagy csúszdáznak a fiammal.Segítség nekem se nagyon van.A férjem szokott ezt azt vállalni,meg ő cipekedik,mert én már nem bírnék.De az biztos hogy egyre nehezebb,ha napközben túlhajtom magam,akkor este majd leszakad a derekam,és fáj a hátam a súlytól.De bírni kell,nincs mese.

Kitartást és jó egészséget mindenkinek!

2011. júl. 24. 15:01
 4/5 A kérdező kommentje:

hát nálunk is mindent én csinálok...a bevásárlástól kezdve mindent. mst a takarítást átvette a férjem 2 hete, mert kiderlt, hogy meg van rövidülve a méhnyak. nekem napközben is nyilallni szokott odalenn, este meg éjjel sokat keményedik a hasam, pedig szedek napi 3x1 magnerotot (ami napi 150 mg), néha 4x1-et. meg néha már jóslók is vannak.

az elsővel nem volt semmi,még nagyon keményedés se, max. az utolsó 2 hétben, mondjuk ott a végén sokat pihentem is.

kitartást mindenkinek, könnyű szülést! :)

2011. júl. 26. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
helyesen, napi 1500 mg. csak a pontosság kedvéért. :)
2011. júl. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!