Kedves 34 hetesek, hogy vagytok? Akinél van nagy tesó is, bírja még?
Szia!
Itt 2 nagyobb van (2 és 4 éves lányok). Játszóra nem járunk,van udvar,van homok,hinta,labdázhatnak,aszfalt krétázhatnak... jól elvannak. Viszont minden de minden rám marad,egyáltalán nincs segítségem! A párom 24/24-be dolgozik,amikor itthon van,akkor vagy alszik és utána megy a dolgára,vagy nem alszik és úgy megy a dolgára. Nehezen bírom, sokszor vagyok lelkileg padlón.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Sziasztok!Én 35 hetes ikres kismama vagyok.Van itthon egy 21 hónapos kisfiam,és még két fiú érkezik hamarosan,reméljük minél később.Napközben én is bírom,délelőtt igyekszek mindent megcsinálni,persze beosztom mikor mit csinálok, a házimunka megvár.Délután alszunk a kisfiammal egyet,majd ha úgy van akkor lemegyünk a játszótérre.Vagy olyan is van,hogy délelőtt csavargunk egyet.A játszótéren ott vannak más anyukák is,barátnők,akik besegítenek a felvigyázásba,vagy csúszdáznak a fiammal.Segítség nekem se nagyon van.A férjem szokott ezt azt vállalni,meg ő cipekedik,mert én már nem bírnék.De az biztos hogy egyre nehezebb,ha napközben túlhajtom magam,akkor este majd leszakad a derekam,és fáj a hátam a súlytól.De bírni kell,nincs mese.
Kitartást és jó egészséget mindenkinek!
hát nálunk is mindent én csinálok...a bevásárlástól kezdve mindent. mst a takarítást átvette a férjem 2 hete, mert kiderlt, hogy meg van rövidülve a méhnyak. nekem napközben is nyilallni szokott odalenn, este meg éjjel sokat keményedik a hasam, pedig szedek napi 3x1 magnerotot (ami napi 150 mg), néha 4x1-et. meg néha már jóslók is vannak.
az elsővel nem volt semmi,még nagyon keményedés se, max. az utolsó 2 hétben, mondjuk ott a végén sokat pihentem is.
kitartást mindenkinek, könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!