Akik nagy babát szültek normál úton! Nagy súly és BPD. Hogy zajlott a szülés? Milyen testalkatúak vagytok?
Szia!
Kisfiam 4600 g és 110 -es BPD-vel született normál módon
Én 55 kg
165 Cm voltam akkor, komplikáció mentesen, kórházba érkezéstől 2 óra múlva született meg
A kislányom 3400g volt 89-es BPD-vel. 15 óra vajúdás és nehéz kitolás után
Barátnőm 55 kg, és 4300 gr-os babát szült, mert a doki azt gondolta, maga vékony asszony, miért lenne nagy gyereke, és meg sem nézte UH-val az utolsó hetekben.
Egy másik orvos, aki azóta próbálja helyrehozni őt alul, azt mondta, ilyen "gátrobbanást" még nem is látott..
Én 168 cm és 75 kg vagyok.A kisfiam 4450 gr-mal született és 54 cm-rel.5 óra alatt lett meg,én EDA-val szültem.Nehezen lett meg úgy nyomták ki belőlem,de szó szerint.A doki a mellkasomon ült,úgy nyomta a hasamat,a szülésznő pedig a lábam között segítkezett.Nem gondolták,hogy ekkora lesz,mert az uh-on 3800 gr-nak becsülték...
Most várom a 2.babát,aki szintén nem lesz kicsi.Remélem könnyebben meg tudom szülni.
170 cm vagyok, elsőnél 63 kilóval indultam, másodiknál(9 év múlva) 67 ről.
1. 4400gr, 57cm, 36-os fej
2. 3950 gr, 56cm, 36-os fej
mind a kétszer eda-val szültem, indított szülés volt, szakadtam belül, vérzés, varrás, szóval szülés utáni hororr
2x ugyanaz
nem szülök harmadikat
előző
viszont mnost a 2. után 2 évvel 61 kiló vagyok:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!