Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes kismamik hogy vagytok...

37 hetes kismamik hogy vagytok? Ereztek valami vàltozàst vagy szulésre utalo jeleket?

Figyelt kérdés

En kezdek turelmetlen lenni.. Olyan hosszunak tunik ez az utolso honap ...

Mikorra vagytok kiirva?

F/L? Most milyen sulyban van? elso baba?

Nekem kislàny, elso baba, a sulyàt azt nem tudom pontosan, majd a napokban tudom meg.

2011. aug. 4. 10:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és augusztus 26ra vagyok kiirva, bàr remélem nem kell azért addig vàrnunk :)
2011. aug. 4. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Én már szombatra vagyok kiirva 39+5 napon vagyok ma és semmi jele sajnos:(
2011. aug. 4. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Augusztus 27. a hivatalos dátumunk. Én sem bírok addig várni, már nagyon-nagyon látni/érezni akarom a babámat!!! De tudom, hogy neki még jó bent és minden nappal erősebb. Első baba egyébként és kisfiú.

Szülésre utaló jelek nincsenek. Talán hormonálisan változott valami, mert pattanásaim lettek... eddig nem voltak.

És nálad van valami tünet?

2011. aug. 4. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, én csak 36 hetes vagyok, de ma reggel 5 óta folyamatosan fájdolgál a hasam alja, szúrkál..nem tudom mi az a keményedés, nem volt, szerintem ez nem az...de nem is fájás, mert az nem egész nap tartana...Elviselhető, de olyan, mint mielőtt megakart jönni régen a mensim előtte napokban..Volt nektek is ilyen, ez normális???Első terhességem és tudatlan, tapasztalatlan vagyok még..
2011. aug. 4. 14:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

A menstruációs fájdalomra nekem azt mondták a legutóbbi CTG vizsgálaton, hogy ez már jósló fájás. Nálam is kb. a 36. héttől jelentkeztek és most kezdem a 38. hetemet. A szülés várható időpontja aug. 24.

Én aug. 22.-re vagyok kiírva programozott császárra, de remélem, hogy aug. 15-17 körül úgy dönt a babánk, hogy most már kint szeretne lenni és így előbb megcsászároznak.

2011. aug. 4. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Köszi utolsó válaszoló :-) Akkor még egy darabig ez biztos el fog tartani :-) Csak nem tudtam mi ez...Én csak szept.2.-re vagyok kiírva. Csak eddig nem fájt a hasam alja..Főleg akkor erősödik fel, ha a hólyagomban van valami, ha már legalább 2 órája nem voltam pisilni :-P Akkor erősen szúr az egész...nektek is?
2011. aug. 4. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi augusztus 9-re vagyunk kiírva, de semmi jel hogy a kicsi fiam ki szeretne bújni. Múlt héten voltunk UH-on és már 3950 grammra becsülték.

Könnyű szülést mindenkinek!

2011. aug. 4. 22:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Nekem is vannak joslo fàjàsaim kb 2 hete.

Az àgyékomnàl pedig 3 napja izom gôrcsôm van alig birok valamikor megmozdulni ugy fàj (a derekam meg a hàtam ugy szintén).

Voltam ma korhàzba is, elég picike a lànyom 2259gr. VIszont mult héten volt 2143gr, ugyhogy màr annak is ôrûlôk hogy nôtt valamennyit azota. De bizom benne hogy még felszed pàr dekàt a szûlésig, de majd jôvôhéten kiderûl akkor megyek a kôvetkezô UH-ra.

2011. aug. 5. 00:45
 9/10 anonim válasza:

Szia!Én augusztus 21-re vagyok kiírva.Vannak keményedések de ha lepihenek elmúlnak.Kisfiút várunk.3300g-ra becsülték

és második baba.

Én már napok óta egyre nehezebben alszom mert csak jár az agyam hogy lesz mint lesz itthon meg a kórházba.

2011. aug. 5. 09:16
 10/10 anonim válasza:
36 hetes vagyok...:) teljesen jól érzem magam...:)
2011. aug. 23. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!