Angliai kismamik segitenetek nekem?
szia
nekem van egy listam amit a parentig classon kaptunk a midwifetol.
magadnak: birth plan- ha van, mobile, hospital notes, kenyelmes oltozek, alsonemu, zokni, szoptatos melltarto, ha szoptatni akarsz akkor elolgombolos haloing vagy pizsama, kontos, maternity betet min 20db, fogkefe es tarsai, torolko par darab es olcso, ujsag, ragcsalni meg inni valo.
babanak: rovid uju body, rugdalozo, sapi, kesztyu, takaro 2 db, zokni, pelus, popsikrem, torlokendo
mikorra vagy kiirva? eshol fogsz szulni? ha megkerdezhetem
remelem tudtam segiteni neked
udv 38hkm
Szia.
Szivesen. Most latom h a vattakorongot a babanak kifelejtettem.
Amugy londonban a north middlesex hospitalban fogok szulni es szeptember 24re vagyok kiirva.
en a mellszivot kerdeztem a parenting classon. akkor azt mondtak h elvileg a midwife meg tudja mutatni hogyan kell kezzel lefejni. de ahogy erzi az ember ha venni akar. en meg nem vettem, majd ha latom h mennyi tejem lesz veszek.
Bimbovedot tuti lehet venni en a Boots-ban mar lattam, nezd meg a mothercare-t vagy az internetet.
Bevallom nektek en meg nem felek, kezdek kicsit turelmetlen lenni inkabb. Egyre nehezebb minden :D.
Minden rendben lesz, ne aggodjatok. csak pozitivan :D
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!