Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Angliai kismamik segitenetek...

Angliai kismamik segitenetek nekem?

Figyelt kérdés
a kerdesem az lenne, hogy miket visztek magatokkal a korhazba a kicsinek es magatoknak. Mi az amit adnak es mi az amit feltetlenul vinni kell? Eddig amit bepakoltam: Babacsomag: sapi, harisnya, body, 1 csomag pelus, popsikrem, torlokendo, pled.(egy-egy db mindenbol) Magamnak: 1db kontos, 1 db szoptatos melltarto, 1 sima melltarto, eu betet, 5 db zokni, 5 db alsonemu, 2 pizsama,papucs, tusfurdo, sampon, szappan, fogkrem fogkefe, testapolo. Itt ugye altalaban 24 ora a korhazi tartozkodas, nagyon nem akarok felpakolni es ha kell meg vmi a ferjem termeszetesen behozza nekem. Mit javasltok, mi az ami feltetlenul kell meg a csomagokba? Koszonom :) 35 hkm
2011. szept. 8. 13:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
tegyél be betétet is, mert arra nagy szükséged lesz. olyan nagyot kell venni, amit az inkontinenciára is használnak. A többiben sajnos nem tudok segíteni. Jó egészséget!
2011. szept. 8. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:

szia

nekem van egy listam amit a parentig classon kaptunk a midwifetol.

magadnak: birth plan- ha van, mobile, hospital notes, kenyelmes oltozek, alsonemu, zokni, szoptatos melltarto, ha szoptatni akarsz akkor elolgombolos haloing vagy pizsama, kontos, maternity betet min 20db, fogkefe es tarsai, torolko par darab es olcso, ujsag, ragcsalni meg inni valo.

babanak: rovid uju body, rugdalozo, sapi, kesztyu, takaro 2 db, zokni, pelus, popsikrem, torlokendo

mikorra vagy kiirva? eshol fogsz szulni? ha megkerdezhetem

remelem tudtam segiteni neked

udv 38hkm

2011. szept. 8. 19:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :) Gloucesterben szulok es okt 13-ra vagyok kiirva. Te merre?? :))
2011. szept. 8. 22:05
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Szivesen. Most latom h a vattakorongot a babanak kifelejtettem.

Amugy londonban a north middlesex hospitalban fogok szulni es szeptember 24re vagyok kiirva.

2011. szept. 8. 22:36
 5/14 anonim ***** válasza:
szia,en northampton okt.23.nagyon felek,34hkm:)en meg mellszivot viszek,meg mellvedot,maris nagyon erzekeny...
2011. szept. 9. 04:02
 6/14 A kérdező kommentje:
lanyok, bimbovedot lehet venni? Esetleg tudja vki milyet erdemes venni, hol mi a neve? Otthon baratnom vett nagyon jot, szoptatasnal nagyon jo hasznat veszi, a baba nem sebesiti ki a mellet. En is kezdek mar felni :SS de bizzunk benne, hogy minden rendben lesz :)
2011. szept. 9. 10:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

en a mellszivot kerdeztem a parenting classon. akkor azt mondtak h elvileg a midwife meg tudja mutatni hogyan kell kezzel lefejni. de ahogy erzi az ember ha venni akar. en meg nem vettem, majd ha latom h mennyi tejem lesz veszek.

Bimbovedot tuti lehet venni en a Boots-ban mar lattam, nezd meg a mothercare-t vagy az internetet.

Bevallom nektek en meg nem felek, kezdek kicsit turelmetlen lenni inkabb. Egyre nehezebb minden :D.

Minden rendben lesz, ne aggodjatok. csak pozitivan :D

38hkm

2011. szept. 9. 13:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Tenyleg van bimbovedo? Nemreg egy ismerosom lanya szult es a gyerek veresre harapta. Mondtam neki, h vegyen bimbovedot, de se o se en nem talaltunk. Mondjuk en igazabol csak talalgatni tudtam a nevet. Mi az itteni neve?
2011. szept. 9. 13:38
 9/14 anonim ***** válasza:
mindjart utana nezek neked. ha talalok akkor beteszem a linket ide. de en ugy emlekszem lattam a boots-ban.
2011. szept. 9. 13:48
 10/14 anonim ***** válasza:

nipple shields-nek hivjak

es itt van ket link

[link]

[link]

38hkm

2011. szept. 9. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!