Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Angliai kismamik, nektek mit...

Angliai kismamik, nektek mit mondtak köldökcsonk-ápolásra?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Igazabol semmit.

A korhazban meg neztek, hogy furdetem a lanyomat es belenyult az aplono, hogy a hasat nem jol mostam meg es a koldoket is bevizezte.

En nagyon meglepodtm, hogy ennyire nem vigyaz es megkerdeztem, hogy nem lesz-e baj ebbol.

Kiderult, hogy nem gond es igy is , hogy minden nap erte viz 1het alatt leesett a csonk.Nem kellett se hintopor se alkohol se hidrogen per oxid.Anyukam mindent hozott, de semmit nem hasznaltunk.

2010. okt. 20. 15:57
 2/4 Nikcsi ***** válasza:
Szinten semmit, bar en vigyaztam ra hogy ne erje viz az elejen, de gyonyoruen begyogyult mindket fiamnak.
2010. okt. 20. 16:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor fültisztítóval se tisztogattátok alatta? Egyszerűen nem csináltatok vele semmit? Bocs az értetlenkedésért.
2010. okt. 20. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilvan tisztitottuk, de kulon nem kellett erre semmit venni es erhette viz is.
2010. okt. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!