Angliai kismamik segitenetek nekem?
Figyelt kérdés
a kerdesem az lenne, hogy miket visztek magatokkal a korhazba a kicsinek es magatoknak. Mi az amit adnak es mi az amit feltetlenul vinni kell? Eddig amit bepakoltam: Babacsomag: sapi, harisnya, body, 1 csomag pelus, popsikrem, torlokendo, pled.(egy-egy db mindenbol) Magamnak: 1db kontos, 1 db szoptatos melltarto, 1 sima melltarto, eu betet, 5 db zokni, 5 db alsonemu, 2 pizsama,papucs, tusfurdo, sampon, szappan, fogkrem fogkefe, testapolo. Itt ugye altalaban 24 ora a korhazi tartozkodas, nagyon nem akarok felpakolni es ha kell meg vmi a ferjem termeszetesen behozza nekem. Mit javasltok, mi az ami feltetlenul kell meg a csomagokba? Koszonom :) 35 hkm2011. szept. 8. 13:55
11/14 A kérdező kommentje:
engem is erdekelne a neve :) egyebkent a korhazba kell vinni tapszert a babanak? Hallottam, hogy volt olyan akitol kertek. Mit tudtok errol?
2011. szept. 9. 13:53
12/14 anonim válasza:
Nem kotelezo vinni. azt mondjak hogy csak akkor kell ha nem akarod szoptatni a babat. ha szoptatni akarod akkor nem kell. Altalaban amugy van bolt a korhazak mellett es szinte mindben van tapszer a babanak. veszel 1-2 kisdobozosat ami mar keszen van. ahol en fogok szulni ott pl a korhaz csak a steril uveget adja mert a szoptatast tamogatjak.
13/14 A kérdező kommentje:
koszi a linket is es Az eddigi tanacsokat. En szeretnek szoptatni, azert kerdeztem, ha esetleg nem lenne tejcsi az elso napokban, de jo otlet amit irtal, hogy akkor nem pakolok fel, ami hianyzik a ferjem behozza vagy ha hirtelen kell megveszi a korhazban. Ez tok jo, hogy irtad, evidens pedig, megsem gondoltam ra :S Meg egy valami. :) Valaki talalkozott mar idekint olyan lakmusz papirral vagy betettel ami a magzatviz "szivargast" erzekeli? Otthon van ilyen tudom, de itt ??? fogalmam sincs.Esetleg ha vki hasznalt ilyet, leirna a nevet? KOSZI:)
2011. szept. 9. 14:36
14/14 anonim válasza:
Litmus Paper ez a neve a lakmusz papirnak angolul. hog lehet e kapni nem tudom. esetleg kerdezd meg a gyogyszertarban, vagy a midwife-tol ha mesz legkozelebb. biztos tudnak segiteni benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!