Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliai kismamik! Hogy működik...

Angliai kismamik! Hogy működik itt?

Figyelt kérdés
Ha valami bajom van, de nem komoly, hogy a kórházba kelljen futnom. Tehát nem vérzek, nem görcsölök, csak sokat keményedik a hasam és aggódok. Akkor hova menjek? Házi orvoshoz vagy a midwife-hoz? 24 hetes vagyok, eddig semmi gondom nem volt, nem tudom hova kell menni ilyenkor. A védőnőm csak annyit mondott, hogyha vérzek vagy görcsölök, akkor a kórházba menjek be.
2011. ápr. 25. 10:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szia! Nem vagyok ugyan kismama, de van egy ismerősöm, aki idekint hordta ki a babáját. Mikor neki gondja volt, akkor hívta a midwife-ot. Viszont az lepattintotta, így elment a GP-hez, aki segített neki. De sztem itt a midwife az első, akit hívnod kell és ha nem érzed megfelelőnek, akkor hívd a GP-t. Ha meg éjszaka v hétvégén van probléma, akkor irány a kórház.

Ajánlom, h szerezz be az otthoniak által MagneB6-ot, mivel itt gőzük sincs a hatásáról. Az ismerősöm otthon volt nyaralni, mikor begörcsölt, ezt adták neki. Mikor visszajött, mondta a midwife-nak, aki úgy nézett rá mint az ufóra, mert nem tudta mi az.

Nem szeretnek semmit sem adni a terheseknek, mert volt vmi botrány kb 50 éve és be vannak ilyedve. Olyan gysz-eket sem adnak, amiket más országokban már 1000 éve használnak és nincs mellékhatásuk.

2011. ápr. 25. 10:39
 2/18 anonim ***** válasza:

huh, "ijedve" BOCSI

Egyébként, ha gondolod megírom neked privátban a mailcímemet, mert szülésznő vagyok. Ugyan nem dolgozom idekint, de szívesen válaszolok a kérdéseidre.

2011. ápr. 25. 10:41
 3/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Kérlek írd meg az e-mail címedet és nagyon-nagyon szépen köszönöm!
2011. ápr. 25. 11:09
 4/18 A kérdező kommentje:
Jaj most esett le az első válaszoló is te voltál! :) Mindegy. Akkor légyszíves küld el az e-mail címedet. És mégegyszer köszönöm nagyon aranyos vagy!
2011. ápr. 25. 11:11
 5/18 anonim ***** válasza:

Szia

Én is itt vagyok terhes és nekem a kórházban azt mondta a midwife ha a 20. hét elott vvan probléma pl erős vérzés és gorcsoles akkor accident and emergency. Amugy ha csak pecsetelsz vagy valami nem komoly akkor a GP. ha 20. hét után bármi gond van akkor is a kórház de ott ahova jársz terhesgondozasra oda kell menni és ott segítenek. Amugy ha mar van saját midwifeod akkor őt hívd fel először ha nem akar segíteni meg az antenatal clinicet

2011. ápr. 25. 14:15
 6/18 anonim ***** válasza:

Bocsi csak ez a telo elküldte mielőtt be tudtam volna fejezni. :))

Ők tuti segítenek meg akkor is ha a midwife nem.

Amugy én a bootsban vettem magneziumot a morissonsban meg b6 vitamint azt szoktam bevenni ha kell. Ajánlom neked is mivel a magneb6-ot itt nem lehet beszerezni sajna.

Amugy te merre laksz idekint ha megerdezhetem?

2011. ápr. 25. 14:19
 7/18 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem ugyanez a gondom,és nem egyszerű itt segítséget találni erre,ugyanis elintézik Braxton Hicks-el és kész!

Saját tapasztalat alapján mondom hogy hagyd a Midwife-ot és a GP-t is,engem mindkettő elhajtott,menj egyből a kórházba ha sokat keményedsz egy nap,és kérd hogy registrar vizsgáljon meg!Valamint tényleg szedj magnéziumot,és pihenj amennyit tudsz!Dolgozol még?

Ha gondolod írj privit,nagyon szívesen segítek ha tudok,végigjárták ezt az utat itt kint én is:))

28 hetes kismami

2011. ápr. 25. 15:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,az lemaradt hogy ne az A&E-be menj ilyenkor,biztos van a ti kórházatokban is Maternity Assessment Unit,ami olyan mint az A&E kismamáknak,és tapasztalt midwife-ok ill orvosok dolgoznak ott,és nagyon segitőkészek!
2011. ápr. 25. 15:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Amikor vérzés miatt A&E-re mentem és mondtam, hogy szedek magnéziumot, rám is furán néztek. Meg mondták, hogy hagyjam abba. Azóta meg sem mondom nekik, hogy szedem.
2011. ápr. 25. 18:11
 10/18 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm! 15:37-es neked írtam privátot.

Anglia déli részén lakunk, Crawley-tól fél órára. Holnap szerzek be magnéziumot. Azt terveztem, hogy holnap elmegyek a GP-hez, de mivel nagyon meg vagyok ijedve, lehet, hogy még ma este a kórházba, Redhillbe.

2011. ápr. 25. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!