Angliai anyukak, kismamik! Mik azok amiket otthonrol szereztetek be a babanak?
Szia!
Nekem otthonrol van szoptatos team, meg homeopatias bogyoim amit majd a szules elott, alatta es utana kell szedni. Eleg sok cucc van otthonrol, mert itt nem talaltam meg a megfelelot, pl babakocsi, azt anyu kuldte ki nekem magyar csomagszallitoval (ha erdekel akkor tudok egy nagyon jo es megbizhato ceget, megirhatom privatban az elerhetoseguket! £1.20/kg egy csomag, nagyon megeri)
Alkoholt vegyel patikaban a koldokcsonkhoz, mert azt itt nem lehet kapni, a vedonom ugy nezett ram mintha valami masik bolygorol jottem volna amikor kerdeztem... Meg van egy-ket dolog, pl nekem fiam lesz, es itt nem lehet kisfius harisnyanadragot kapni, az is otthonrol van. Nekunk kelleni fog mivel januari lesz a baba. Huu hirtelen mas nem jut eszembe, igazabol itt is meg lehet am venni mindent, csak valoszinuleg otthon olcsobb. Menj fel a Bounty oldalara (gondolom kaptal Bounty pack-et) es nezd meg a babakelengye listat, es ird le az arakat. Vidd haza, es hasonlitsd ossze az arakat, ha ott jobban megeri akkor vedd meg.
Mennyi idos terhes vagy? Regisztraltal mar a Boots-nal, Mothercare-nel, Babys r Us-nal? Csak mert sok kupont adnak!
Nyugodtan irj ha van kerdesed! :)
Koszonom a valaszt!:) 21 hetes vagyok, es februarban erkeznek a fiaim (ikrek). Regisztraltam mar sok babaklubba, sok hasznos kupont kaptam.
Az alkoholt otthon kiadjak recept nelkul?
Mindjart irok privit!
sziasztok
en is ezeken a dolgokon gondolkoztam pont a napokba, es ha lehetne nekem is legyszi ird meg ennek a szolgalatnak az elerhetosegeit. nekunk is sok minden van amit szeretnenk kihozatni, es itt vagy nincs vagy nem talalom. en is utaznek haza, de veszelyeztetett vagyok szoval csak igy tudom megoldani. amugy 23 hetes vagyok. es manchesteri. es ezek a kuponok is erdekelnenek, de nem tudom hogy hol kell regizni. ha van kedvetek es idotok segitenetek? elore is koszonom
Kedves utolso!
Regisztralni mindenhol a honalpjukon tudsz! Tesco, hipp, pampers-t se hagyd ki, jo sok kuponokat kuldenek!
Es a D vitamint csak receptre adjak ki?
Varom meg az otleteket, mit erdemes otthonrol hozni?!
Szia, szerintem D-vitamint lehet venni recept nélkül! Ja, meg még a borax-glicerin jutott eszembe, amivel az esetleges szájpenészt tudod majd ecsetelni, nem tudom, hogy itt van-e.
Ennek a csomagküldő szolgálatnak megirnád a nevét? Engem is érdekelne ... Köszi előre is!
Sziasztok.
En szivesen segitek akinek tudok :)
8.5 honapos a lanyom.
Mi furdeto kremet az otthonit hasznaljuk.Itt van az E45-os ami eleg jo, de draga.Popsikrembol eloszor az otthonit hasznaltam, de mar bepantent vagy sudocream-et.
Edeskomeny teat hoztam otthonrol, de nem hasznaltuk, helyette az angol vizet ami ugye itt van :)
D-vitamint es szajpeneszre valo ecsetelo (lejarta a szavideje kidobtam bontatlanul).
Anyukam hozott koldokapolasra cuccokat kidombtam mindent, mert 1 het alatt leesett a koldoke pedig furdesnel itt viz is erheti.
Szoptatos tea itt is van, de az otthoni olcsobb.
Vannak babateak a lengyel illetve arab uzletekben.
Koszo sampon nagyon jo van itt es van krem is a boots-ban.
Fogzasra sokkal jobb dolgok vannak itt.
Panadol baby-t viszont hozhatsz (itt a calpol van helyette, de az nagyon edes a lanyom nem fogadja el).
Otthon K-vitamin ampullat is kapnak a babak, de itt szuletesenel kap egy injekciot es ennyi (persze ha kered, hogy kapjon).
Ha van kerdesetek irjatok batran es ha tudok valaszolok :)
Annak a valaszolonak azt irta, hogy nincs harisnya kisfiuknak:
Lehet kapni, de szezonalis darab.Tehat csak osztol tel kozepeig.Most tuti lehet venni....tegnap vasaroltam es lattam tobb uzletben is.
17:47!
Meg en sem kaptam meg a csomagkuldo nevet, de ha megkapom leirom ide nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!