Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliai anyukak, kismamik!...

Angliai anyukak, kismamik! Mik azok amiket otthonrol szereztetek be a babanak?

Figyelt kérdés
Jovoheten utazom Magyarorszagra, es erdekelne miket szerezzek be ott a babanak, amiket itt nem lehet kapni, de fontos.
2010. nov. 4. 12:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

18:05!

Koszonom a sok hasznos infot! Egy kerdesem lenne. Az otthoni szoptatos teanak mi a neve, es hol lehet beszerezni?

2010. nov. 4. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok elso vagyok!

A futar ceg nevet kuldom e-mailben mert ide nem lehet kitenni, mert torlik a kerdest a moderatorok.. :(

Szoptatos teat nekem anyu otthon gyogyszertarban vett, Laktoherb a neve.

Hol lehet kisfius harisnyat kapni? Sehol nem lattam, mindenhol csak lanyosakat..

Kuldom az e-mailt!

2010. nov. 4. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia.

En irtam, hogy lehet venni kisfius harisnyakat.

Lattam a primarkba 3db teljesen feher harisnyat 3.50/csomag az unisex es ha jol emlekszem volt feher-vilagoskek-zotetkek csomag is ugy igy 3.5ert.Lanyoknak teny hogy nagyobb a valasztek.

Csomagkuldo ceg: olyan kisgyerek akinek nincsenek szulei(4 betu)+trans (igy nem torlik a kerdest).Ez egy makoi ceg, mi veluk szoktunk csomagot kuldetni :)

2010. nov. 4. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:
en most lattam az asdaban harisnyagatyakat (unisex), pamut es strapabironak nez ki. 3 db azt hiszem 3.50, de az arba nem vagyok biztos.
2010. nov. 5. 00:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Csomagkuldo ceg : [link]
2010. nov. 5. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!