Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Angliai Kismamik! Hogyan...

Angliai Kismamik! Hogyan köteles támogatni a munkahely a terhes dolgozókat?

Figyelt kérdés
19 hetes terhes vagyok, Lutonban egy gyárban dolgozok két műszakban. A délutáni műszak nagyon nem jó, mert estefele kétszeresére puffadok, fáj a hasam és iszonyú fáradt vagyok. Kértem a menedzsert, hogy csak reggeli műszakban dolgozzak és azt mondta, hogy ez nem lehetséges. Miért? Tényleg így van? Kihez forduljak segítségért?
2011. febr. 10. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem kerdezd meg a vedonodet.
2011. febr. 10. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia

En ugy tudom, hogy kotelesek segiteni neked mivel ezt az allam irja elo. De az is lehet, hogy ez munkahely fuggo, hogy mennyire hajlandoak segiteni neked. Sajna en ennel nem tudok tobbet segiteni. En is terhes vagyok, de az en munkahelyem Employee Handbook-jaban benne van, hogy ilyen esetben a cegnek kotelessege megvaltoztatni a muszakomat.

Itt egy link, ez az allam hivatalos honlapja. Ezen szet tudsz nezni, hogy milyen jogok illetnek meg terhesseg alatt, illetve ha van valami problemad kihez fordulhatsz.

[link]

Remelem tudtam valamennyire neked segiteni

2011. febr. 10. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Igy van, ahogy az elottem szolo irta. A ceg HR-jenel kerd el az Employee Handbok-ot, abban le van irva, hogy a varandos kismamaknak milyen lehetoseguk van. A midwife-odat is megkerdezheted, bar nem hiszem, hogy tul sokat tudna segiteni, mert minden munkahelyen masok a szabalyok. Sok sikert.
2011. febr. 11. 07:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Handbook (bocsi), elozo voltam
2011. febr. 11. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!