11 hetes pocakosok hogy vagytok? Mikorra vagytok kiirva? En augusztus 19-re:D. Van aki mar tudja, h. fiu vagy lany van e a pocijaban?
Figyelt kérdés
ma toltottem be a 11.ik hetet, es mar a rosszulletek enyhulnek, neha meg oklendezem, undorodom, de mar nem hanyokmelleim fexulnek, fajnak, almos vaok,de megis nehezen alxom el, mar tv elott el sem tudok, zavar a fenye, hang. kinek xurkal a hasija?2009. jan. 28. 16:54
1/11 A kérdező kommentje:
kellemetlen tuneteim koze tartozik az orrdugulas, inyverzes, nem haraphatok az almaba, es a hajam naon tonkre ment, szalkasodik a vege, toredezik. vanna hasonlo tapasztalatok?
2009. jan. 28. 16:58
2/11 anonim válasza:
Igaz én már betöltöttem a 12 hetet(12+5) de a reggeli hányinger megmaradt amíg nem eszem pár falatot.Napközben még előjön a gyomorégés de már az előzőekhez képest ez is jobb.Én tegnap voltam a genetikai UH-n, a nemét megkérdeztük miután mindent rendben talált a doki, azt mondta hogy talán fiú de olyan gyorsan mozgott hogy nem biztos benne.Két lány után fura lenne.
3/11 anonim válasza:
Ja, kiírva aug.7-re vagyok.Első válaszoló.J
4/11 A kérdező kommentje:
akkor gondolom orulnetek is ha fiu volna:-D
2009. jan. 28. 17:27
5/11 anonim válasza:
A férjem nagyon és a család is hiszen még egyikünk részéről sincsen fiu unoka,nekem vannak kétségeim.Persze két lány után én is szeretnék fiut de a lányok után vajon milyen lesz?Vannak kérdéseim és vegyes érzéseim.
6/11 A kérdező kommentje:
megertem, a mi csaladunkban mindenkinek kislanyai vannak, noveremnek 2, anyumnak is csak en es a noverem.
2009. jan. 28. 17:36
7/11 anonim válasza:
Szia!Én is pont augusztus 19-re vagyok kiírva!!!Émelygéseim vannak,hányni még 1x sem "sikerült"Fáradékonyság állandó.Mellfeszülés jellemző.Hasam alja a napokban már többször is szurkált (bal oldalt). Holnap megyek UH-ra de nem hiszem,hogy a doki megtudja majd mondani,hogy fiú vagy lány lesz.Első babánk lenne.
Hajamra Revalid sampont és balzsamot használok.Kicsit drága,de próbáld ki hátha neked is használ.Ha gondolod privin írogathatunk egymásnak.(ha van kedved)
8/11 anonim válasza:
Szia! Én 11+4 vagyok! Nekem 10.héttől elmult a rendszeres hasfájásom már csak néha fáj! Mellfeszülés 9.hétre teljesen elmúlt!Szagok gázok na meg enni nem nagyon tudok! Az orrdugulás már MEGŐRÍT:(!Szőrnyű és én szinte semmit nem alszok az még gázabb! Hajammal semmi gond pedig nem a legjobb alaőból! Ja:) augusztus 15.re vagyok kiírva:)!
9/11 anonim válasza:
Szia! Én Júl. 28-ra vagyok kiírva. Eddig csak a mellem feszült kb. az első 4 hétig. Semmmi terhes tünetem nincs. A hasam akkora, mintha 5 hónapos lennék. Én még nem tudom mim lesz, de már nagyon kiváncsi vagyok rá!
Jó egészséget kívánok Nektek!
10/11 A kérdező kommentje:
kocconom minden kedves valaszolonak. es mindenkinek oromteli boldog babavarast kivanok, és remelem mindnyajunknak egeszseges baboja fog szuletni
2009. jan. 28. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!