Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes pocakosok hogy...

11 hetes pocakosok hogy vagytok? Mikorra vagytok kiirva? En augusztus 19-re:D. Van aki mar tudja, h. fiu vagy lany van e a pocijaban?

Figyelt kérdés
ma toltottem be a 11.ik hetet, es mar a rosszulletek enyhulnek, neha meg oklendezem, undorodom, de mar nem hanyokmelleim fexulnek, fajnak, almos vaok,de megis nehezen alxom el, mar tv elott el sem tudok, zavar a fenye, hang. kinek xurkal a hasija?
2009. jan. 28. 16:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
kellemetlen tuneteim koze tartozik az orrdugulas, inyverzes, nem haraphatok az almaba, es a hajam naon tonkre ment, szalkasodik a vege, toredezik. vanna hasonlo tapasztalatok?
2009. jan. 28. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Igaz én már betöltöttem a 12 hetet(12+5) de a reggeli hányinger megmaradt amíg nem eszem pár falatot.Napközben még előjön a gyomorégés de már az előzőekhez képest ez is jobb.Én tegnap voltam a genetikai UH-n, a nemét megkérdeztük miután mindent rendben talált a doki, azt mondta hogy talán fiú de olyan gyorsan mozgott hogy nem biztos benne.Két lány után fura lenne.
2009. jan. 28. 17:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja, kiírva aug.7-re vagyok.Első válaszoló.J
2009. jan. 28. 17:26
 4/11 A kérdező kommentje:
akkor gondolom orulnetek is ha fiu volna:-D
2009. jan. 28. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:
A férjem nagyon és a család is hiszen még egyikünk részéről sincsen fiu unoka,nekem vannak kétségeim.Persze két lány után én is szeretnék fiut de a lányok után vajon milyen lesz?Vannak kérdéseim és vegyes érzéseim.
2009. jan. 28. 17:34
 6/11 A kérdező kommentje:
megertem, a mi csaladunkban mindenkinek kislanyai vannak, noveremnek 2, anyumnak is csak en es a noverem.
2009. jan. 28. 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!Én is pont augusztus 19-re vagyok kiírva!!!Émelygéseim vannak,hányni még 1x sem "sikerült"Fáradékonyság állandó.Mellfeszülés jellemző.Hasam alja a napokban már többször is szurkált (bal oldalt). Holnap megyek UH-ra de nem hiszem,hogy a doki megtudja majd mondani,hogy fiú vagy lány lesz.Első babánk lenne.

Hajamra Revalid sampont és balzsamot használok.Kicsit drága,de próbáld ki hátha neked is használ.Ha gondolod privin írogathatunk egymásnak.(ha van kedved)

2009. jan. 28. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én 11+4 vagyok! Nekem 10.héttől elmult a rendszeres hasfájásom már csak néha fáj! Mellfeszülés 9.hétre teljesen elmúlt!Szagok gázok na meg enni nem nagyon tudok! Az orrdugulás már MEGŐRÍT:(!Szőrnyű és én szinte semmit nem alszok az még gázabb! Hajammal semmi gond pedig nem a legjobb alaőból! Ja:) augusztus 15.re vagyok kiírva:)!
2009. jan. 28. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én Júl. 28-ra vagyok kiírva. Eddig csak a mellem feszült kb. az első 4 hétig. Semmmi terhes tünetem nincs. A hasam akkora, mintha 5 hónapos lennék. Én még nem tudom mim lesz, de már nagyon kiváncsi vagyok rá!

Jó egészséget kívánok Nektek!

2009. jan. 28. 18:38
 10/11 A kérdező kommentje:
kocconom minden kedves valaszolonak. es mindenkinek oromteli boldog babavarast kivanok, és remelem mindnyajunknak egeszseges baboja fog szuletni
2009. jan. 28. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!