Augusztus 25, utolsó vérzés. Létezik, hogy még csak 5
hetes terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 21:46
1/8 anonim válasza:
nem!
ezt ki mondta??
2011. okt. 16. 21:48
2/8 A kérdező kommentje:
Ma egy petezsákot látott az ultrahangon, azt mondta, 5-6 hetes terhesség.
Lehet, hogy a peteérés, beágyazódás meg minden egy-két héttel eltolódott?
Szabálytalan a vérzésem, 30-38 naposak a ciklusaim.
2011. okt. 16. 21:48
3/8 anonim válasza:
Persze, ha később volt peteérésed akkor igen. pl nekem januárban volt az utcsó mensim, de másjusban fogant a babóca. Úgyhogy nem is a mensiből számoljuk a terhességet, akkor most kéne megszületnie kb.
2011. okt. 16. 21:49
4/8 anonim válasza:
Az elsőnek nincs igaza, akinek szabálytalan a mensije vagy kimaradozik, mint nekem, akkor lehetséges! Szerintem nálad is ez van. Előző vagyok.
2011. okt. 16. 21:50
5/8 A kérdező kommentje:
huh, köszi, megnyugtattál.
2011. okt. 16. 21:50
6/8 anonim válasza:
Persze, ha szabalytalan a mensid, akkor a peteeres sem a 14. nap kornyeken van, marpedig ha nem akkor van, akkor nincs is ertelme a mensi elso napjatol szamolni a terhesseget. Akkor kb a peteeres plusz ket het a terhessegi kor, csak ugye a peteerest meg nem mindenki tudja/akarja kovetni. Ilyenkor van az, hogy uh-on pontositjak a baba korat, ezt mar a petezsak meretebol is lehet sejteni, de az eredmeny meg nem megbizhato. Igazabol 10-14. het kozott kell nagyon pontosan megmerni a magzat ulomagassagat, a crl-t es abbol viszont szinte napra pontosan meg lehet mondani hogy mennyi idos a terhesseg, ha a mensi nem kiindulopont. Kesobb mar nincs ertelme ennek a kormeghatarozasnak, mert akkor mar elteroek a magzati meretek egyenileg.
Sok boldogsagot!
2011. okt. 16. 23:04
7/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges, ha később volt peteérésed. Nekem az utolsó mensim szeptember 1.-én volt, de csak 26.-án volt pé-m. Így én is két héttel "arrébb" vagyok, mint ahogy a mensi időpontból számolni lehetne.
2011. okt. 17. 08:14
8/8 anonim válasza:
Ha rendszertelenek a ciklusaid, és később volt peteérésed, akkor lehetséges. A teszt mikor lett pozitív? Mert abból lehet valamennyire következtetni a fogantatás idejére. Ha az is később lett csak pozitív, akkor nagyon valószínű a későbbi fogantatás (viszont ha már 2-3 hete pozitív lett a teszted, az nem biztos, hogy jót jelent...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!