Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás során csak barnás...

Beágyazódás során csak barnás pecsételő vérzés létezik, vagy rózsaszínes, pirosos is elképzelhető?

Figyelt kérdés
Nem barnázgatok, csak ilyen rózsaszínes maszatolás van a papíron ha megtörlöm két napja, hőmérsékletem 37.3 , elvileg ma kellene megjönnie, de eddig még semmi.Ciklusaim rendszeresek, hormon porblémáim nincsenek. Peteérésem, tüszőrepim orvosilag követve, tehát az is rendben, méhnyálkahártyám csütörtökön volt 15 mm..az is rendben, aznap voltam pont hüvelyi uh-n.Legyetek szívesek leírni a tapasztalataitokat.Köszönöm. Reménykedem ..
2010. márc. 28. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagyon-nagyon várt terhességemnél rózsaszínes vérzésem volt kb. 2napig a nem várt menstruáció előtt. Szerencsére nekem jót jelentett,mert nem jött meg a vérzésem és a kisbabám 16 hónapos. Remélem neked is jót jelent.
2010. márc. 28. 12:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy leírtad, most egy kis reményt adtál:)
2010. márc. 28. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a mensi elmaradás napján volt egy vérfolt, el is könyveltem, hogy megjött, de utána semmi. A fiam itt játszik mellettem:D

Drukkolok!

2010. márc. 28. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanúgy, mint az előzőnek, amikor meg kellett volna jönnie, egy vérfolt volt a bugyimban. Határozottan piros.

Azóta már eltelt 18 hét, és mocorog!

Sok sikert Neked is!

2010. márc. 28. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!