Augusztus végére kiírt kismamák, hogy vagytok?
Én még egész jól,kicsit álomkóros lettem és savam is van kicsi,de mindezt leszámítva nem érzem magam terhesnek!!Kb még 4 hetem van.... Talán már kihúzom nagyobb problémák nélkül!!
Üdv.: 35+4 hetes km
Szia! Én 35+1 vagyok, szept. 1-re kiírva. Azt leszámítva, hogy a bordáimnak nyomódik a gyomrom, vagy nem tudom mi történik ott néha, de iszonyatosan fáj, semmi bajom.
Meg persze a pulzusom magasabb, picit kezd vizesedni a lábam is, de nem vészes.
A 2 éves kisfiam viszont rendesen edzésben tart. Egyelőre olyan távolinak tűnik a szülés, pedig tényleg max. 4 hét.
Várom is, de húznám is még az időt...
Te hogy vagy ezzel?
Én inkább minnél elöbb szeretnék túl lenni rajt,látni hogy milyen a kis arca,kire is hasonlít...stb...
A bordáimmal nekem is gondok vannak,néha azon zongorázik a kislányom!!De nem vészes.... :D
Sziasztok! Én ma vagyok 35+2 hetes. Teljesen jól vagyok, leszámítva, hogy néha ég a gyomrom, no meg egyre nehezebb a hajolgatás... A 2 éves ikreim és a háztartás mellett nem igazán van időm unatkozni. :)
A szülés már tényleg itt van a nyakunkon, ez a max. 4 hét biztosan ripsz-ropsz el fog szállni... Néh úgy érzem, hogy még szívesen lennék terhes egypár hónap erejéig, máskor viszont meg azért szülnék már, hogy a kezemben tarthassam a kislányunkat. :)
Minden jót és kitartást Nektek! Az időjárás idén nekünk kedvez! ;)
Szept 2 a kiírt napom,de mivel a baba ultrahang szerint egy héttel nagyobb augusztusra várom...
Derékfájás vasárnaptól mindennapos,levegőt még mindig alig kapok,a hajolgatástól pisilnem kell, a pisiléstől meg már kikészülök... Aludni nem tudok,mert nyomja a bébi a bordáimat... A lábam zsibbad de nem vizes.
Már nem bánnám ha túl lennék rajta :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!