Augusztus végére kiírt kismamák, hogy vagytok?
Én még egész jól,kicsit álomkóros lettem és savam is van kicsi,de mindezt leszámítva nem érzem magam terhesnek!!Kb még 4 hetem van.... Talán már kihúzom nagyobb problémák nélkül!!
Üdv.: 35+4 hetes km
14:18-as vagyok. Én Kazincbarcikán fogok szülni,a kisfiam az Ákos nevet kapja,de ha mégis meggondolja magát és kislány lesz Flórának fogjuk hívni :)
Én még nem pakoltam be,bár egy helyen van már minden tényleg csak táskába kell rakni,de mi már holnap beállítjuk a kiságyat... Ti hogy vagytok ezzel?
Sziasztok! Első vagyok, továbbra is. Ma vagyok pont 38 hetes, a méhszájam még zárt.
Azt hiszem, most már igencsak türelmetlen vagyok!!
:)
Mondjuk még mindig nem pakoltam be, ez jellemző rám.
Valamelyikőtöknek megszületett már a babája?
Hogy vagytok?
Ha tudtok, válaszoljatok mindannyian! :)
Ja, és Bettina helyett a Nóra nevet választottuk végül :)
Hát igen, ez a meleg szörnyű..... :) Sehol egy hidegfront. Mai nap kivételesen azt mondom, hogy nem szeretnék szülni, mert csak 5 órát aludtam.
De hátha neked "sikerül" ma :))
38+4
Hát ahogy elnézem a helyzetemet,ma sem lesz semmi!
Annyi,hogy ma a kicsikém igen csak lapít,nem igazán mozog!!
2. válaszoló vagyok: gratulálok a lányotokhoz és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Én még mindig várom a szülést, eddig semmi jele. Talán a ma éjszakai front megteszi hatását. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!