Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztus végére kiírt kismamá...

Augusztus végére kiírt kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Én még egész jól,kicsit álomkóros lettem és savam is van kicsi,de mindezt leszámítva nem érzem magam terhesnek!!Kb még 4 hetem van.... Talán már kihúzom nagyobb problémák nélkül!!

Üdv.: 35+4 hetes km

2011. júl. 29. 11:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én szept.3.-ra vagyok kiírva.Ő lesz a második babánk.Van egy 2,5 éves kisfiúnk és most kislányt várunk.Hetek óta vannak jóslóim,elég erősek,a derekam is rendesen fáj.Ez az időjárás kifejezetten rossz hatással van ránk :( Én is hisztisebb vagyok.Most kezdett el a lábam ici-picit vizesedni (a fiamnál a születése után vizesedtem rettenetesen,rám sem lehetett ismerni).Gyomorsav..rengeteg van,én nem gondoltam h ez ilyen borzasztó lehet.Bp-en János kórházban fogok szülni.Ti már bepakoltatok?Otthon készen áll minden a baba érkezéséhez?
2011. júl. 30. 16:42
 12/24 anonim ***** válasza:

14:18-as vagyok. Én Kazincbarcikán fogok szülni,a kisfiam az Ákos nevet kapja,de ha mégis meggondolja magát és kislány lesz Flórának fogjuk hívni :)

Én még nem pakoltam be,bár egy helyen van már minden tényleg csak táskába kell rakni,de mi már holnap beállítjuk a kiságyat... Ti hogy vagytok ezzel?

2011. júl. 30. 18:21
 13/24 anonim ***** válasza:
1. vagyok, mi még kiságyat sem vettünk.... :S Remélem nem késünk el vele, de csak 10-e után tudjuk megvenni. Annyira hamar azért csak nem szülök. A kisfiam korábban jött majd' 3 héttel, éppen aznap akartam a babaruhákat mosni, amikor már nem engedtek haza a rossz nst miatt. Most igyekszem bepakolni jövőhéten :)
2011. júl. 30. 20:35
 14/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Első vagyok, továbbra is. Ma vagyok pont 38 hetes, a méhszájam még zárt.

Azt hiszem, most már igencsak türelmetlen vagyok!!

:)

Mondjuk még mindig nem pakoltam be, ez jellemző rám.

Valamelyikőtöknek megszületett már a babája?

Hogy vagytok?

Ha tudtok, válaszoljatok mindannyian! :)

Ja, és Bettina helyett a Nóra nevet választottuk végül :)

2011. aug. 18. 12:47
 15/24 A kérdező kommentje:
Szia! Még mi is egyben vagyunk,ma 38+5 naposan!A legutobbi vizsgálatkor (36 hetesen) 2111-es volt az értékem,sajnos azóta nem tudom mi van,de szeretnék már túl lenni rajta!Most kezdem tehernek érzeni..... Ráadásul ez a kánikula.. pffff.... ki fog készíteni!!!
2011. aug. 21. 11:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez a meleg szörnyű..... :) Sehol egy hidegfront. Mai nap kivételesen azt mondom, hogy nem szeretnék szülni, mert csak 5 órát aludtam.

De hátha neked "sikerül" ma :))

38+4

2011. aug. 22. 06:55
 17/24 A kérdező kommentje:

Hát ahogy elnézem a helyzetemet,ma sem lesz semmi!

Annyi,hogy ma a kicsikém igen csak lapít,nem igazán mozog!!

2011. aug. 22. 08:21
 18/24 A kérdező kommentje:
Hello!A megérzésem jó volt,23-án megszületett a lányunk,délután 15-kor,2830g-al és 52cm-el!Már itthon is vagyunk!:)
2011. aug. 27. 19:09
 19/24 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok: gratulálok a lányotokhoz és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Én még mindig várom a szülést, eddig semmi jele. Talán a ma éjszakai front megteszi hatását. ;)

2011. aug. 27. 21:35
 20/24 anonim ***** válasza:
16:42-es vagyok.Én is gratulálok a babához!!Irígykedem is :) én is a mai frontban bízok!!
2011. aug. 27. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!