11 hetes pocakosok hogy vagytok? Mikorra vagytok kiirva? En augusztus 19-re:D. Van aki mar tudja, h. fiu vagy lany van e a pocijaban?
Szia.Én aug. 17-re vagyok kiírva, de tudom, hogy kicsit később fogant, mert mindig később van a peteérésem 4-5 nappal.
Nálunk első baba lesz és a betöltött 6. hét után kezdtem émelyegni és azóta már eljutottam oda, hogy alig van étel meg innivaló, amit meg tudok enni, inni.Ennek ellenére nem fogytam, mert szinte egész nap alszom, már nyomaszt az állandó fáradtság érzés, tényleg a nap 24 órájából 16-ot biztosan alvással töltök, ennek ellenére, minókor felébredek, mintha egész alvás alatt mondjuk legalább szenet lapátoltam volna:-)
Nagyon rossz az is, hogy ilyen pocsék az idő és két napja be vagyok zárva a lakásba, mert nem vágyom rá, hogy bőrig ázzak és megfázzak.Bocsia sok nyavalygásért, de most tényleg két-három hete egyszerűen semmi jót nem tapasztaltam magammal kapcsolatban.Várom, hogy betöltsem a 12.hetet, talán akkor tényleg jobb lesz.
A hajam állaga szerintem nem változott.Már hetek óta tervezem, hogy majd mennyire sokat fogok mozogni meg elkezdem a terhestornát, de ki van zárva, mert még arra sincs energiám, hogy normálisan rendet tartsak itthon, ez is zavar rendesen, szerencsére a párom megértő, de én már utálom, hogy ilyen használhatatlan vagyok!
Mindenkinek boldog babavárást és kevés rosszullétet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!