Június elejére kiírt kismamák hogy vagytok? Mennyire
vagytok felkészülve? Mikor voltatok utoljára UH-n?
Mekkora a babátok?
Szia! Én június 2.-ára vagyok kiírva.. bár reménykedem hamarabb jön el az idő :) Most már kezdek kicsit félni,milyen lesz a szülés,mennyire fog fájni,hogy kezdődik stb.. lehet azért is örülnék hogy hamarabb túl lennék rajta! :)) Amúgy elviselhető,bár vannak napok mikor nehezebb,az esti görcsök,az óránkénti éjszakai pisilések,a derék-hát fájások..és ez a gombóc a torokba ami hányingerrel párosul. :DD Én 30 hetesen voltam UH-on,de nekem csak ennyi méretet írtak a papírra hogy a BPD:79mm, FL:57,5mm.. :( Előtte meg 27+5 naposan voltam 4D-ott több mindent írtak,akkor volt 1253gramm. És te hogy vagy? Mikor voltál UH-án? Mit mértek? Mikorra vagy kiírva pontosan? :)
2012. ápr. 26. 15:32
Én június 16.-ra vagyok kiírva, de lehet, hogy előbb meglesz már a Pici. Készülünk nagyon, a ruhákon kívül minden megvan már, viszont rugikból, meg ilyesmikből még egy csomót be szeretnék szerezni, mert csak pár darab van.
Két hete voltam utoljára UH-n (30 h + 4), akkor kicsit nagyobbnak mérték a Babát (31+6-nak), mint amekkora a kora alapján:
BPD: 85,20 mm
HC: 300,5 mm
AC: 268,5 mm
FL: 60,5 mm
Becsült súly: 1823 g
2012. ápr. 26. 16:16
juni 22-re vagyok kiirva,az eddigi szèp nagy hasam eltunt,helyette van egy 20 hetes hasam...multhèten voltam uh-n 1330 gr..kislàny.pànikolok ezerrel,hètfon megyek vissza a dokihoz...
2012. ápr. 26. 18:24
4/16 A kérdező kommentje:
Én is június 2.ra vagyok kiírva,tegnap voltam UHn 2400g a kisfiam :)
Én június 11-re vagyok kiírva. Én 31+1 hetesen voltam UH-on, akkor azt mondták, hogy minden méret, amit mértek, pontosan annak a kornak felel meg. Akkor volt 1744 g a becsült súlya a kisfiamnak. Hát már nagyjából fel vagyok készülve, de azért egyre jobban izgulok, ha rá gondolok, hogy mindjárt itt van a nagy nap...
2012. ápr. 26. 22:00
Timike sztem nyugodjál meg,nem lesz ottan semmi baj,lehet csak pózt váltott a drága azért lett kisebb a hasad. Mozogni érzed,nem?
De jó,nem csak egyedül vok kiírva 2.-ára :)) Nekem tegnap valami történt,vagy felállt vagy nem tudom,de lentebb lett a hasam és kicsit feszít...
2012. ápr. 27. 07:25
Nálunk május 27 a kiírt dátum, de egyelőre nagyon jól érzi magát odabent a kicsi, és a nagy tesó és ráhúzott pár napot.
Tegnap voltam UH-on, II fokban érett lepény, jó áramlás, 3110-es méhszáj.
BPD: 87, 4 mm
HC: 319, 5 mm
AC: 311, 8 mm
FL: 66, 5 mm
Sajnos a doki nem becsült súlyt, de az adatok alapján a netes kalkulátorok 2600 gr-ra saccolják.
35+5 hkm
2012. ápr. 27. 08:10
8/16 A kérdező kommentje:
Azt hallottam,hogy lejebb ereszkedik a has így a vége felé,mert felveszi a kicsi a születési pózt.Nem tudom mire számítsak még,nekem elsö baba lesz.Bennetek nincs félelem,hogy minden rendben lesz e?
Nekem is első baba lesz,én is kezdek kicsit félni mi lesz hogy fog történni minden okés lesz e...
(1 hozzászóló voltam)
2012. ápr. 27. 10:18
7-es válaszolónak: Akkor te majd megírod nekünk hogy s mi volt,mert lehet te lassan túl leszel rajta :)))
2012. ápr. 27. 10:20
Kapcsolódó kérdések: