Júniusba kiírt Kismamák! Hogy vagytok? Hány kilót híztatok? Vásároltatok a babának már?
szia én ugyan júliusra vagyok kiirva, de nekünk már van babakocsi (kaptunk a rokonoktól ajándékba) a kisruhákat meg sogornöm adja ( a nagy részét) amit fiunak is lehet adni mert nekünk az lesz, neki meg 2 lánya van...szoval a rugdalozok meg ilyenek meg vannak a ruha terén, de biztos kellenek majd még azt kb 1-2 honapon belül megszeretném vásárolni, ugy ihógazábol nem vagyok babonás, ugyhogy akkor vásárolok ilyeneket amikor van pénzünk... jobb ha elöre meg van minden (kb mostanság) hisz ne adj isten koraszülött lesz, és a nem várt idöben még nincs meg sok minden akkor meg szaladgálhatunk:)
sok sikert mindenben:)
21hkm
Szia!
Én 25 hetes vagyok, korán felfedezték a cukromat, így a diéta miatt még mindig 2 kilóval kevesebb vagyok, mint teherbeesésem előtt, ami nem baj, mert volt rajtam kis felesleg.
Mi sok mindent kaptunk használtan barátoktól, konkrétan komplett ruhatárat, a Jóisten áldja meg őket!
Babakocsit is kapunk, hétvégén veszek babahordozót, akkor kinézzük a pelenkázót is, bölcsője lesz neki pár hónapos koráig, és majd csak később vesszük meg a kiságyat.
Szóval nagyjából megvagyunk, majd a babaápoló csomagot felírja a gyerekorvos, azt majd kiváltjuk a patikában.
Semmi feleslegesre nem költünk, mert nem vagyunk gazdagok.
Ilyesmi lesz még szükséges esetleg, hogy tejleszívó, meg melltartóbetét, de ezzel még ráérek szerintem, ha kell, akkor riasztom Apát :D
Nekem szülészorvosom van választott, akinek tejelni is kell, szóval a szülésznő már nem fér bele, de majd neki is gyűjtünk :)
Sok sikert nekünk ! :)
1. vagyok
bocsi lemaradt
én amugy is duci vagyok 70 kg voltam az elején és 21 hetesen már 76 körül mozgok :) a védőnő azt mondta ne egyek annyit :S
köszi mondtam neki, itthon vagyok vesz.terhesen és a napi elfoglaltságaim nagy részében kutyát sétáltatok, tehát ha megkívánok valamit és van itthon egyből megeszem :)
így nehéz fogyni:)
Én június 16-ra vagyok kiírva, 26 hetes vagyok. Második terhességem, van már egy kisfiam, aki májusban lesz 3 éves. Ezért nem is vásároltam, mert kis ruhák, babakocsi, kiságy...stb. már vannak, csak elő kell venni.
Elég sokat híztam, több, mint 10 kg-ot :(
Én is június 16-ra vagyok kiírva :) Első baba lesz, ha jól látták,akkor kislány :) A babának még nem vásároltunk, majd a 30. hét után fogjuk elkezdeni. Meg nagyon időm sincs elmenni vásárolgatni, mivel még dolgozom.
Szülésznő, orvos fogadáson még gondolkodom, SZTk-s rendelésre járok.
Eddig összesen 5 kilót híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!