Mikor kezdjem/kezdjük megvásárolni a babának szükséges dolgokat? Ti mikor kezdtétek? Egyszerre megvettetek mindet vagy folyamatosan vásároltatok?
Elég nagy a listám,így nem tudom,hogy mikor kezdjem a vásárlást...
Köszönöm szépen a segítségeteket!
19 hetesen kezdtem el vásárolni és mostanra lett meg minden.
27 km
Nekem mindenki azzal jött, hogy ráérek még vásárolni. Minek sietni....! Aztán mikor elkezdtem, már nem élveztem annyira, nagy hasammal, melegben stb... a következő babónál biztos előbb kezdem. Az elején olyan örömet tud okozni még egy kis zoknicska látványa is. Persze a végénél is, de akkor fárasztóbb.
Boldog babavárást.
39+5 h kismami
20 hetes vagyok és a napokban kezdjük! Az első a bútor lesz! Már neten nézegetjük egy ideje!
Karácsony előtt szülők, nem akarom a végére hagyni,hogy nagy hassal kocsikázhassak télen a cuccok után!
Azt sem tudom,hogy hogy fogom viselni a végét, meg mindenki megbolondul karácsony előtt, szóval legkésőbb dec. elejéig mindent be akarok szerezni!
Èn a karácsonyi ajándékokat is akkor veszem ha tetszik valami vagy valahol amit akarok olcsobb. Soha nem mindent decemberben, mert az nagy kiadás egyszerre.
ìgy a babának is úgy vettem, hogy kb 20 hetes voltam amikor már ha láttam valami jót akkor megvettem. Elkezdtünk járni hétvégenként bababoltokba és kialakult kb mit szeretnénk bútornak, babakocsinak. Néztük a neten is. Aztán nálunk (külföld) 10-12 hét a bútorok, babakocsi rendelési ideje, így kb a 25-ik héten megrendeltünk mindent.
Az apró dolgokat meg szép fokozatosan. Aztán mikor már volt sok sok mindent átnéztme a listámat, és bejelöltem mi az ami még biztosan kell és mi az ami még várhat.
Èn nem vettem igazán felesleges dolgot úgy érzem, de sokmindent a szülés után vettünk, vagy rendeltünk.
én a 4. hónaptól fogva minden hónapban vettem valamit, hogy ne egyszerre kelljen kiadni egy vagyont - amíg ki nem derült a neme, addig pl szopikendőt, kiságyat, pelenkázót, kiskádat stb, ami nem fiú-lány függő, a kisruhákat, babakocsit pedig később - így kevésbé viselte meg a családi kasszát
ajándékba játékokat, kisruhákat és pelenkát kértünk (úgyis majdnem mindenki megkérdezi, mit vegyenek a babának)
Még semmit nem vettünk.
26+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!