Meg tudtátok, hogy gyermeket vártok mikor vásároltatok baby cuccokat kiságyat hordozót babakocsit. -?
Én 5 hetes terhes voltam mikor kiderült a terhességem és rögtön vettem babarucikat...bodykat rugikat fehér színben.
A komolyabb felszereléseket már a utolsó két hónapba szereztük be,addig gyűjtöttük a pénzt az egészségkártyán.
Ilyenekre gondolok,hogy légzésfigyelő,babamérleg,lázmérő,párásító, cumisüvegek sterilizáló.
A kiságyat öt hónapos terhesen vettük meg,de használtan kompletten a teszveszről 21000 forint volt futárral együtt és benne volt a kiságy,a matrac,3 lepedő,takaró,párna 2 váltás ágyneműhuzat,rácsvédő, baldahinvas,baladhin.Tehát tényleg komplett volt és nagyon szép.Babakocsit és a babahordozót is az 5.dik hónap körül kaptunk anyukámtól.
34. het utan.
Jol tettem, mert akkor kezdte el a csalad az ajandekozast, kaptunk sok-sok ruhat, a ferjem szuleitol ajandekba kaptunk kisagypenzt (nem lett volna ra szuksegunk, de azt Ok akartak fizetni, inkabb nem vettek aprosagokat). Szoval mire szetporcioztam a ruhakat kiderult, hogy kb csak overallt, egy halozsakot kell venni, babakocsit es pipereket.
Szerintem ezeket a ruhakat akkor is megkaptuk volna, ha elotte en is veszek, akkor meg dupa annyi lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!