Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vásároltatok már bababörzén?

Vásároltatok már bababörzén?

Figyelt kérdés
Érdemes elmenni? Kiságyat is meg lehet ott venni? Miket szoktak ott árulni? Olcsóbb? Megköszönném a válaszokat.
2012. febr. 20. 09:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdése,erre én is kíváncsi lennék,ja és még arra is,hogy kell-e jegyet venni a vásárlóknak?
2012. febr. 20. 09:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja, télleg', hogy van-e belépő!? Elfelejtettem kiírni, de aki tudja, írjon, köszi!
2012. febr. 20. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Van belépő, de nem vészes. Leginkabb ruhákat, játékokat lehet venni, nagy ritkán láttam babakocsit is. Bútort én meg nem láttam, pedig megyeszékhelyen lakom. Most lesz nalunk vasárnap, megyek is. Vennem kell a lányomnak tavaszi rucikat az udvarra. Vagyis jatszos ruhákat.
2012. febr. 20. 09:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nem rég voltam egy bababörzén, ott vettünk egy fisher price zenélő körforgót ami projektoros,ára 4500 Ft volt, ami sztem jó áron volt. Árultak rengeteg ruhát,volt ami új volt és volt használt is, mellszívót, etetőszéket, babakocsit, szopi párnát, pihenőszék, járóka, kis bicikli,rengeteg játék volt, pelenka, bébi étel, cumisüvegek, belépő volt, 500 Ft/ fő, gyerekeknek ingyenes volt. Kiságyat viszont nem láttam...
2012. febr. 20. 09:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, azt nem írtam hogy így használtan a dolgok azért jó áron voltak, sok dolog volt olcsón. Sztem megéri elmenni, várom már a következő bababörzét, de csak majd júniusban vagy júliusban lesz következőre.
2012. febr. 20. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A belépő minimális. Bútort én sem nagyon láttam. Nagyon sok ruha van. Sok használt, ezek elég jó áron vannak. Kint van sok turi és bababizományi is. Az új dolgok nem voltak valami, húú de olcsók.
2012. febr. 20. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem városa/faluja válogatja,hogy van e belépő. Ahol én voltam ott nem volt belépő. Szerintem érdemes elmenni, ha nem is vásárolsz, de tájékozódsz kicsit az árakat illetőleg, illetve szabadidő eltöltésére is jó. Ahol én voltam ott főleg ruhák voltak, használtak leginkább és lényegesen olcsóbban mintha a boltba vennéd meg, jó állapotúak, többségüket csak megvették az anyukák és nem is került rá a gyerekre.
2012. febr. 20. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:
A nagyobb babaexpón van minden. Békéscsabán például több bababolt is kipakol, kiságytól kezdve ruhákat, játékokat, bútorokat, mindent! Mi ott vettünk babakocsit (új) és igen bő választék volt. Egyébként ha a keresőbe beütöd, hogy babaexpó naptár, akkor kidobja, hogy mikor hol lesz ilyen nagyszabású expo. Ahol én lakom, ott is szokott lenni, kisváros, itt csak a helyi anyukák pakolják ki a kinőtt ruhákat.
2012. febr. 20. 11:56
 9/10 anonim ***** válasza:
még annyit, hogy a csabai expon 500ft a belépő, de ugy emlékszem egyes árusoknál be lehet váltani kedvezményként.
2012. febr. 20. 11:57
 10/10 anonim ***** válasza:
2012. febr. 20. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!