Vásároltatok-e már a szegedi Baby centerben? Vagy is most már Yoops.
Nem tudom pontosan mit szeretnél tőlük megtudni, de mi nemrég voltunk személyesen szintén babakocsi ügyben. Rengeteg babakocsi mintájuk van (vagy 50 db), ki lehet próbálni mindet, mi meg is találtuk a megfelelő típust. Van katalógusuk is, amiből többféle színkombinációból lehet rendelni, pár hét a szállítási idő.
26h km
Értem mire gondolsz. Semmiképp ne rendeld meg addig a babakocsit, amíg nem láttad, tologattad, emelted meg. Ez az egyik legnehezebb és legköltségesebb döntés, látatlanból nem szabad megvenni. Az Abdor Luxot biztos láttam az üzletben, de szerintem a másik kettőből is van minta, mondom rengeteg van. Mi megtaláltuk a megfelelő kocsit, igaz nem ott vesszük meg, hanem inkább megrendeljük máshol, mert szinte mindenhol 5000 Ft-tal olcsóbb, és nekünk az is sokat számít.
26h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!