Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Június elejére kiírt kismamák...

Június elejére kiírt kismamák hogy vagytok? Mennyire vagytok felkészülve? Mikor voltatok utoljára UH-n? Mekkora a babátok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 14:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Valakinek történt valami? Lett baba valakinél? :) Hogy vagytok? :)
2012. máj. 15. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:

5. vagyok. Nálunk csak majdnem lett valami... 2szer is, de abbamaradt. Hétfő hajnalban 7-8 perces fájások voltak 2-3 órán át, de aztán elmúltak... Tegnap meg nagyon erős görcsök voltak, de rendszertelenül, nem rendszereződött, pedig akkor tényleg azt hittem indulni kell. Én tegnap voltam dokinál, a kisfiam 2,7-2,8 kiló körül van most. Még 1-2 hetet nyugodtan bent maradhat. Többi kismami, hogy vagytok???

36+1 heteske

2012. máj. 16. 06:54
 13/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, akinek május 27 a kiírt dátum. Itt minden rendben, pedig átléptünk már azóta pár megérzős napot.

Múlt heti UH-on 3060 gr-ra becsülték, és még mindig fiú. :D

2012. máj. 16. 07:43
 14/16 A kérdező kommentje:
valakinek valami??
2012. máj. 23. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok,sajnos még mindig egyben bár már fájdalmasan. Folyamatosan keményedik a pocakom és nagyon feszít lent,van hogy 3-szor megyek egy óra alatt pisilni,éjszaka már nem tudok aludni mert annyira szúr,feszít a hasam. Nem tudom ezek jelentenek e valamit,mivel első baba de remélem. 4kg-ra saccolja a doki a babát,96mm-es volt a feje 37+4 naposan. Most vagyok 38+3. És veled,többiekkel valami??
2012. máj. 23. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:
5. ös vagyok. Mi is még egyben, de már nagyon szeretnék szülni menni! Nálunk 36 hetesen volt UH utoljára, BPD 94 akkor, ami azért nem kicsi... És szeretném már látni! :) Nagyon sok jósló fájásom van, de még mindig semmi. :(
2012. máj. 23. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!