Május 2-re kiírt kismamák, hogy vagytok? Milyen tüneteitek van? Mindenre kíváncsi vagyok! 37 hetes kismama
Hát, én egy héttel későbbre, ha nem baj leírom:
sok jósló, sok pisilés, semmi alvás, fájó derék, hatalmas has, hatalmas mocorgások a pociban, leszállt has, beékelődött buksi, nyilallások a méhszájam körül. :)
Te hogy s mint? :)
Én is május 2- re vagyok kiírva, első baba álomszerű terhességgel. Jól vagyunk a pici mozgásait már tompábban érzem, az éjszakát 2 pisiléssel végig alszom, sőt néha még napközben is 1 órát alszom. Délutánonként vannak jóslófájásaim+derékfájás de nem vészes. Én majd csak jövőhéten megyek uh+dokihoz, így a picur méreteiről nem tudok, 2 hete még teljesen zárt volt a méhszáj. Mintha lentebb lenne a pocim, amit egyébként imádok, nekem nagyon fog hiányozni.
Féltek a szüléstől?
Én május 3-ra vagyok kiírva. Nekem fáj a derekam, csipőm, de nem mindig, csak, ha sokat megyek vagy pakolok, takarítok. Ami rosszabb, elkezdtem vizesedni, a kezem zsibbad. A ctg szerint vannak jóslóim én nem nagyon érzem, hogy ez most jó vagy nem, nem tudom. Aludni én is nehezebben alszok, én terhesség előtt is sokat felkeltem éjjel pisilni, ez nem gond nekem. Ha ráérek, én is alszok délután. Állítólag már lejjebb van a hasam, de nekem nem nagyon tűnik fel. Picuri sokat mocorog.
A szüléstől nem félek, csak az ismeretlen szitutól amivel jár (első baba), én attól félek, hogy itthon mi lesz utána! Kitartás mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!