Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már csak 1 hét van a szülésre...

Már csak 1 hét van a szülésre kiírt napig, de egyre inkább úgy érzem, hogy én még nem vagyok erre felkészülve.Más kismamák is így éreznek?

Figyelt kérdés

Pedig terveztük és már nagyon várjuk a babát.A szüléstől nem félek annyira, túl kell rajta esni, sokkal inkább az ijeszt meg, ami az után következik, amikor hazajövünk, pedig segítségem is akad bőven.

Mindenkiben ilyen vegyes érzelmek kavarognak, vagy még tényleg nem voltam rá "megérve"?

2009. jan. 7. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Én nem így érzek, hanem sokkal rosszabbul. Nekem nem nagyon lesz segítségem egyedül távol a családtól külföldön, mert a szüleim sem lehetnek itt "nyaralni, babázni" hónapokig. Mellette még iskolát is folytatnom kell, 3hónapos lesz a pici az új tanév kezdetekor. Ja és a papával is gondok van, veszekedés stb.. Azon gondolkodom itt hagyok mindent a fenébe, sulit, apukát, mindent és haza költözök. Szerinted én hogy érzek? :-(
2009. jan. 7. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
gondok vannak*
2009. jan. 7. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Normális, ne aggódj nekem se volt és nincs azóta se segítségem és paráztam, de megoldod hidd el!! :)

Ez azt is jelenti hogy mindent jól akarsz csinálni, mert jó anyukája akarsz lenni.És ez pozitiv dolog:)

Gyors szülést kívánok!

2009. jan. 7. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed hogy nem vagy rá felkészülve elsőbabásként lehetséges. Ha majd megszületik és rátok lesz utalva Ti fogtok gondoskodni róla és még akkor is így éreztek érzel majd akkor lesz gond. Nem tudom hány éves vagy de a gyerekvállalás az agyban dől el. Mindenkinek vannak kétségei de nem szabad megíjedni mert lesznek kemény helyzetek és ha nincs magadban bizalmad hogy képes vagy ellátni és gondoskodni róla akkor tényleg nagyon magad alatt leszel.
2009. jan. 7. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is félek a szüléstől is, meg az utána lévő időszaktól is. Nekem is lesz segítségem, de mégis félek, hogy lesz olyan helyzet amit nem tudok megoldani, pedig a 4. babámat várom. Igaz a lányom 17 éves, az ikrek pedig 10 évesek, tehát nem mostanában babáztam. De majdcsak megoldom! Boldog babavárást! 38hetes

2009. jan. 7. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Azon a napon amikorra ki voltam írva és mentünk be a kórházba, a kocsiban rámtört a bőgés, úgy stresszeltem.

(Végül is csak rá egy hétre születtet meg a fiam)

2009. jan. 7. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon félek a szüléstől, nem tudom mi vár rám (első baba). Tervben volt, és nagyon várjuk már, de mégis így érzek. Segítségem is lesz, de a felelősségtől is félek, de majd csak minden szépen alakul!

Kitartás, és szép szülést!

39+3 pocis

2009. jan. 7. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!