Miért vagyok álmatlan terhesség 33-34 hetében hajnal 5 kor már fent vagyok és nem tudok aludni elötte meg 10ig aludtam ki volt így? 33-34 hetes kismamák hogy vagytok mekkora a hasatok? Wc papír tesztel nekem 10 kocka
èn a második trimesztertöl nehezen aludtam, de a vége felé föleg.
Mindenki azt mondta, hogy terhesen aludjak, mert akkor tudok.
Na aztán megszületett a gyerek és onnantól nem tudtam aludni csak igazán. csak 1x kelt éjszaka, de még is kinyiltak a szenzorok és most 1 évesen is a másik szobábol meghallom, ha köhög, ha felsír, ha csak mormog mindent.
De jó Neked, hogy csak most kezdődik!:)
Én már kb. a 29. héttől nem alszom. Nagyon sokat pisilek, van,hogy egy éjjel,akár 5-6-szor is fel kell kelnem.
Gyomorsavam is fent van, hiába szedem a Rennie-t! Bár már kezdem megszokni.
Most éjjel is kb. éjfélig vergődtem mire elaludtam, óránként pisiltem és 6-ig bírtam aludni.
Hasam az nagy, de a bébi is. Kicsit ducibb,mint a kora szerint kellene lenni!:) Most kezdem már érezni,hogy nehéz. Meg ugye nyomja tüdőm, van,hogy alig kapok levegőt,ha fekszem!
De egyébként minden ok!:)
Szia.
Most hajnli 3/4 6 van es 4 ora ota fentvagyok, olvasok.
A 31 hetben vok.
En is sokat jarok vecere es nehezen alszom el.
Ezek az ejszakak mint a mai eleg ritkak, de vannak nehenyszor es nem tudok visszaludni.
Parom edesdeden alszik mellettem.
Meg soha nem hallottam a wc papir tesztrol...korbetekered magad s megszamolod hany kocka korbe a hasad merete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!