A terhesség utolsó heteiben hogyan tudtok aludni? Jól vagy rosszúl és milyen helyzetben?
Én is így vagyok,de egy párna a lábam közé és akkor nem fáj annyira a csipőm.
Hanyatt nem tudok,mert rosszúl vagyok,a fejem alatt is van 3 párna,szinte csak ülve alszom.
Szia
Oldalt feküdtem és egy + takarót gyűrtem a lábaim közé ,a szoptatós párnával nem éreztem kényelmesnek.Azért jól aludtam,csak sajnos minden fordulásnál felébredtem és átrángattam magam a másik oldalamra :)
Szerencsére lánykám mint egy angyal az első hónapba csak enni ébredt fel (sárga volt nagyon) így legalább akkor jót tudtam aludni,csak azok az orbitális cicik ne lettek volna.
Általában oldalt fekszem, amikor aludni készülök, de a hátamon ébredek. Sajnos 2-3 óránként kelek pisilni, ha 5-6 óra között ébredek, akkor általában már vissza se tudok aludni. Mondhatni, hogy keveset alszom, de azt legalább jól:-)
Kitartást és minden jót!
(34 hetes mami)
Én leginkább sehogy. Elaludni elalszom az oldalamon,mint akit fejbevágtak, aztán pár óra és felkelek.Onnantól kezdve sehogy... Forgolódni nehezen tudok, szétszakad a medencém, a melleim, a szemérem csontom. De már nincs sok :))
36+7 kismami
Szia! Én 36 hetes vagyok, és általában oldalt alszom el, nagyon nehezen, mert fáj a fenekem, a csontjaim, a vállam, a karom, aztán éjszaka hanyatt fekve ébredek. 2-5 alkalommal kell kimennem éjjelente :( A lábam közé néha teszek párnát, nem mindig kényelmes.
Amikor alszom, általában nagyon mélyen, de sokszor vannak hülye rémálmaim is. Ha tehetem, napközben is ledőlök, és alszom egy órácskát. Haar elfáradok, és az utóbbi hetekben aluszékony lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!