Június közepére kiírt kismamák hogy vagytok? Kinek hogy áll a méhszája? Fájások?
Szia!
Nekünk is fiunk lesz! :-)
Az utolsó hetek/napok nagyon lassan telnek. De gondolom ezzel mindenki így van.
Könnyű szülést Neked!
Én jún.8-ra vagyok kiírva.
Jóslók hol vannak, hol nincsenek, a lábam vizesedett, de mióta lehűlt az idő, az is leapadt... 13 kg plusz van rajtam.
A derekam fáj baromira, meg néha görcsölgetek, méhszájamat nem tudom, nem vizsgál a doki, ha nem muszáj.
Kislányt várunk.
Szép szülést neked!
Szia!Mi junius 17-re vagyunk kiirva.Mehszajam meg zart de a mehnyak megrovidult.Doki szerint kihuzzuk vegig.Mi is kisfiut varunk.Rajtam nincs plusz kilo.Nem voltam sovany amikor kezdtem a terhesseget es kozben lett epekovem es ez miatt nem ehetek mindent.Meg fogytam is 3 kilot.Vizesedes nincs de mar nagyon nehezen birom.Sokat kemenyedek es joslok is vannak.Mar nagyon varom a veget de azert felek is egy kicsit a szulestol.:)
Konnyu szulest!:)
Szia mi Június 17re vagyunk kiírva kislányt várunk:)
Nekem a méhszáj teljesen zárt,jóslóim vannak és keményedések is!!
Én 06.28-ra vagyok kiírva.C:2110.Jóslóim a magnézium mellett is vannak egy ideje.A lábam inkább estére vizesedik be.Kislányt várok, és 11 kg van rajtam:-))
36 hetes kismami
Sziasztok! én jún. 24-re vagyok kiírva. C:2100. a második kisfiamat várom, 6 kg-t híztam, víz nulla, keményedés nagyon sokszor, ja és persze jóslófájások is előfordulnak Mg-szedés ellenére is.
az orvosom azt mondja, hamarabb fog kibújni a kicsi...majd kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!