Kismamák! Szerintem nem lettek túl jók az eredményeim, egy kis lelket öntenétek belém!?
Szia én 38 hetes vagyok és a 32.ik héttől 2111-es a méhszájam nekem nem csak megrövidült mint neked hanem ki is nyílt kívül,középen és belül, szedtem 4 hétig a magne b6-ot és itt vagyok még egyben, pedig én is nagyon aggódtam,hogy nem húzzuk ki,igaz azóta én rengeteget pihentem előtte egyáltalán nem,nyugodj meg az orvos mondta volna ha baj van szerintem be is fektetett volna.
Csak nyugalom ,pihenés és szerintem a szexel is óvatosan ne kockáztass,annyit nem ér.
Az ivással kapcsolatban meg tényleg próbálj meg sokat inni én éjszaka is iszok, napi 3liter ásványvíz elfogy.De én igénylem is.
Kitartást és könnyű szülést!
Szia!
Nekem 31 hetesen fájásokkal indult be a szülésem :( De visszatartották, reggelre leátt a folyamat, csak: Elment a nyákdugóm 1222 lett az méhszájértékem!2 ujjyniar voltam nyitva!Azt mondták ha a 35. hétig kihúzzuk legyek büszke magunkra! :)
Bevallom a 35. hétig feküdtem és magnerotot szedtem 3*1-et az ugye 1500 mg magnézium!És ha emelett is keményedtem akkor innom kellet valami piát! :(De tömémnyet!2* fordult elő, de majd kihánytam tőle a belem...
39+4-re született a kislányom! :)Mindenki dícsért :)(nem mintha én tehetnék róla), mondjuk a 35. hétig nem keltem ki az ágyból csak WC és zuhany! :( Nehéz volt de megérte!Viszont utána bevásárlás takarítás főzés..kisruhák...
ÉS mégse jött!Mondd el neki, hogy nagyon kiváncsi vagy rá, de türelem kell még a találkozásig, mert neki még sokkla jobb bent!És milyen büszke leszel rá, ha kibírja még!...Én mindig ilyeneket mondtam neki :)
Pihenj, és tarts be mindent amit az orvos mond!És ne egyél fahéjat (ez komoly) Vigyázz magatokra!
23 hós kislány és 13 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!