Lányok öntenétek belém lelket?
Sok kismama érzi, hogy megy össze a hasa.
Valszeg alakul ezért látod itt! Ne ess kétségbe!
Ha kételyeid vannak és megnyugodnál egy uh-tól, akkor menj vissza az orvosodhoz!
2011. szept. 2. 09:46
Szia.14 hetessen annyira túl nagy hasad azért még nem lehetett.Hát a baba az csak ugy nem tünik el.:) szerintem csak felvolt puffadva a hasad és ettől lehet.Nyugi biztos minden rendben van.Élvezd a terhességedet mert hamar elrepül ez az idő.37 hetes kismama
2011. szept. 2. 09:47
Itt most hiába mondunk bármit, a sok beszéd meg a "jajnincsensemmibaj" ezen nem segít. Az lenne a normális, ha gyakorikérdések helyett már az orvosnál ülnél reggeltől, mert ő tudja ezt megmondani, hogy mi van, mi nem. Terhességnél nem baj, ha az ember hetente megy az orvoshoz, ha bajt érez, sőt mennie is kell.
2011. szept. 2. 09:48
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi hogy már is irtatok!Tudom hogy a doki mond majd biztosat de oda csak szerdán tudok menni.Tényleg nem volt még nagy hasam de most kisebb az biztos.Eddig még nem paráztam de most nagyon,lehet az a baj hogy a héten elég sok negativ gondolatom volt mert az idén már elveszitettem egy 12 hetes babát akivel pont mára voltam kiirva.Nagyon sokat gondoltam rá hogy most épp mi volna ha nem történt volna meg a baj.Lehet hogy a fejemben van a baj...
Nagyon sajnálom az előző babát, de most koncentrálj a pocidban lévőre, és nehéz, de próbálj feleljteni, a mostani babának nagyon nagy szüksége lesz az anyjára! Nem egy idegbeteg anyukát szeretne!!!!!
HIdd el, tapasztalat:-((((
2011. szept. 2. 10:06
Szia!
Ne ijedj meg! Nekem az orvosom azt mondta, hogy ameddig a hányinger fennáll, addig a terhesség is. Nekem is volt ilyen érzésem a 14. hét körül, de semmi gond nem volt.
Boldog Babavárást!
18+1 hkm
2011. szept. 2. 10:07
Ne aggódj biztosan nincs semmi probléma!
4 gyerkőc anyukája
2011. szept. 2. 10:39
8/14 A kérdező kommentje:
jaj de jó hogy irtok,már egy kicsit nyugodtabb vagyok!
Nekem 33 hetesen is van ilyen érzésem. Felkelek reggel, pocak szinte sehol az előző estihez képest. Rendesen kétségbeesek, olyan mintha az elmúlt 7-8 hónapot csak álmodtam volna... 14 hetesen én speckó még semmit nem éreztem, se tüneteket, se pocakot, se fáradtságot. Szóval ne parázz! :)
2011. szept. 2. 12:03
Nekem olyan volt, hogy 6 hetesen már rendesen látszott a pocim /2. terhesség/ és egyszer csak vérezni kezdtem este. Másnap mondtam is a férjemnek, hogy sehol sincs a pocim, tuti, hogy nincs már baba. De estére megint volt pocim és azóta is van...:) Minden rendben azt mondta az orvos.
Ne aggódj van hogy elbújnak, de tényleg. Ha a cicid érzed akkor nincs gond...
2011. szept. 2. 12:34
Kapcsolódó kérdések: