Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek kiderült, hogy cisztája...

Akinek kiderült, hogy cisztája van, az nagyon elkeseredett? Öntenétek belém lelket?

Figyelt kérdés
Még nem biztos,hogy van,mert voltam hétfőn dokinál és mivel félidőben voltam,nem biztos benne,hogy az.Lehet tüszőrepedés is.Ezért a menszesz után kell mennem még egy uh-ra.Ha ott van,akkor ciszta.Mindenesetre azt mondta,hogy ha ciszta,akkor olyan fajta,ami nem szivódik fel,hanem vérrel van tele.Nagyon félek.Jártatok már igy?
2010. jan. 10. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
szia.en meg nem jartam igy hala egnek,de anyamnak volt ijenje.nem volt rossz indulatu,meg mutottek,es jobban is volt.ne keseredj el,biztosan nem lessz baj.
2010. jan. 10. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Szio! Volt valami oka hogy dokihoz mentél vagy csak általános kivizsgálás???Sajnos én is jártam így,én 3 hete véreztem ,elmentem dokihoz,akkor mondta hogy mind a két petefészkem tele van cisztákkal. sajnos engem is nagyon megijesztettek először. Azonnal kórházba utaltak..kaparásra, amit persze nem engedtem.Bentfogtak,kaptam hormon tablattákat hogy elmúljon a vérzés.Pár nap múlva már otthon voltam.Azt javaslom keress fel több orvost,kérd ki a véleményüket. Nekem nem szívódtak fel,műteni sem lehetett mert annyi volt..Vannak viszont már nagyon újszerű módszerek is ha pl. a gyógyszeres kezelés nem használ,ilyen pl. köldökön keresztül leszívják..Tudom brutálisan hangzik de még mindíg jobb mint a kaparás aminek végleges köv. lehetnek(meddőség)

Azt mondták gyerekem sem lehet és lááám..1 hét múlva szülök:)Illetve,szülés után állítólag felszívódhatnak a cisztáim, tehát azt mondom ne aggódj..jól járj utána mindennek nem 1-2 napon fog múlni SEMMI sem. Egyébként hol van ez a ciszta? És miből gondolja hogy vér van benne?Nem vagyok orvos de úgy tudom,pontosan még az orvosok sem tudják mitől van,mi van benne???Nem hogy ránézésre azt mondja vér??

2010. jan. 10. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem kb másfél éve volt petefészek cisztám ami vérrel volt tele.

Én kaptam rá gyogyszereket kb hat félét!

És 3-rom hét mulva már nem is látszodott!Ha nem tünt volna el akkor le kelett volna szivni,de hál isten nem került rá sor.

Nem kell megilyedni!!!

2010. jan. 10. 15:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!Rákszűrésre mentem egy új dokihoz és csinált uh-t is.Azt nem tudom,hogy honnan tudja,hogy mi van benne.Én csak azt nem értem,hogy a tüszőrepedés mióta néz ki ugyanigy...Ha az vérrel teli,a tüszőrepedés is vérrel jár?Én nem is értem.Ha azt mondja,hogy műteni kell,akkor elmegyek máshová is,másik orvoshoz.És laproszkópiás műtét lenne.

És gratulálok a babához!!

2010. jan. 10. 15:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves mostani utolsó!Megmondanád miket szedtél?És kinél voltál orvosnál?Sokat segitenél...
2010. jan. 10. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem 5,5 centis cisztám volt és nem vér volt benne hanem valami folyadék. engem megműtöttek, de a kicsiket vagy leszívják vagy kezelik bogyival. nagy százaléka jóindulatú. tavaly volt pici is de az a következő ciklusra eltűnt magától. nyugi, nem kell tőle nagyon félni.
2010. jan. 10. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is volt cisztám, kb. egy hónapja szívódott fel. nekem folyadék volt benne, és kaptam rá doxyciclint, az egy antibiotikum, bár olyan mint a lórúgás, és mire mentem vissza a dokihoz, már nem volt hál istennek, azt mondta, hogy a mensivel távozott, de kb. másfél két évente visszajöhet. én is nagyon megijedtem először, de sokat olvastam utána és valamennyire megnyugodtam.

azt, hogy milyen típusú egy ciszta a vastagságából tudják megállapítani, mert az orvos sem lát bele. mondom nekem ez a folyadékos volt, viszont unokatesómnak vastag falú van amire azt mondta a dokija, hogy kb. 2. éve növekszik, viszont most már elért egy olyan nagyságot, hogy ha szerencséje van, akkor kifakad magától, ha nincs akkora szerencséje le kell neki szívatni. majd mostanában megy vissza.

2010. jan. 10. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Éppen ma beszéltem egy ismerőssel és neki is cisztája volt. És mielőtt kezelték volna teherbe esett, és felszívódott. A babák csodák, mikre nem képes egy terhesség és látod vannak még csodák!!!
2010. jan. 10. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:

De a tied mekkora (volt)?

Elmúlt magától?

2014. dec. 24. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. dec. 24. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!