Elkeseredett férj vagyok, van erre megoldás?
Ez csak az én véleményem kedves leendő Aouka:
Ilyenkor menigazán tudod meggyőzni mi lenne az ideális( kevés teszt használata, egy kis lazitás, stb.) meg kell várnod amig Ő maga jön rá hogy felesleges amit csinál.
Amig maga be nem látja addig falra hányt borsó és esetleg megbántódna.
Egy kis kitartás! Be fogja látni hogy igy nem megy és akkor maga fog elhajitani mindent csak idő kell hozzá. Addig marad a tesztvétel.
Hozzáteszem ez csak az én véleményem.
hú nehéz.
a leirásod alapján intelligens vagy szerintem ha szépen leültök és elbeszélgettek hogy ne csinálja ilyen megszállottan hanem élvezzétek kicsit az életet akkor elöször biztos zokogásban tör majd ki de idővel rájön hogy elfoglalja magát és nem azon jár az esze hogy hoppá x. -e van és szexelni kell. Járjatok el élvezzétek az együttléteket biztosan jó hatással lesz rá.
ha van rá lehetőséged vidd el egy olyan helyre ahol lehetőleg még a bolt sincs nyitva hétvégén (welness hétvége, hosszu hétvége stb.)ha pont ugy jön ki a mnesije hogy ne legyen lehetősége tesztelni. Hátha rájön hogy igy is ki lehet birni.
(első)
Nagyon rendes férj vagy! Sokan nem bírták volna eddig!
A feleséged nagyon görcsösen szeretne babát, ezért megszállottja a tetteinek. A helyzetet az súlyosbítja leginkább, hogy neki már van egy gyermeke, s reméli, hogy a te problémád ellenére neki még is sikerül teherbe esnie. Megértelek, hogy elkeseredsz, te is a legjobbat akarod a párodnak, ezért hozol neki tesztet, szeretkezel vele épp időben!
Szerintem próbáljatok egy kicsit lazítani. Szerintem az sokat segíthet ezeken a görcsös napokon. Menjetek el moziba, vacsorázni, legyen egy is spontaneitás az együttlétekben, ne legyen az a "most muszáj" dolog. Vidd el egy wellness hétvégére, egy masszázsra, vagy csak menjetek el sétálni. Már ezek is kizökkentik a napi ritmusból, lehet el is felejtené a teszteket!
Másik javaslatom pedig egy pszichológus lenne, aki tipikusan olyan családokkal foglalkozik, akik rég óta szeretnének gyermeket, de valamilyen ok miatt nem jön össze nekik. Lehet, hogy ő lenne olyan lelki segítség, aki segítené ellazítani a feleséged!
Kedves leendő apuka!
Én azt javasolnám neked, hogy állj a sarkadra. Nem kell a feleséged minden hülyeségéhez aszisztálnod. Amit ő csinál, az egyáltalán nem nomális. A mestruáció előtt 4 nappal még 1 teszt sem mutatja ki a terhességet, ő meg már elhasznált 4-et. Persze nem tudom milyen a kapcsolatotok, de én biztosan azt várnám a férjemtől, hogy rázzon föl, nem pedig azt, hogy tutujgasson. Mondd meg neki, hogy nagyon szereted és nagyon örülnél, ha közös gyermeketek születne, de nem vagy hajlandó hülyét csinálni magadból. Mi is másfél évig próbálkoztunk mire összejött, én is ismeres az összes terhességi és ovulációs tesztet, de hogy a férjemet ebbe bevonjam? Hát nem. Engem már azért hülyének nézett, ha 1 napot késett és rohantam terhességi tesztet venni, edig tényleg nagyon szeretjük egymást és ő is nagyon akarta a babát.
13:13-as vagyok!
Ő nagyon is tisztában van mindennel! Pl: Tudja, hogy feleslegesen tesztel, mert csak elmaradt menstruációnál kellene először. De ő már hamarabb tesztel. Tudja, hogy mit csinál, tudja, hogy felesleges a 10. teszt, de csinálja. Egyszerűen megszállottja lett a babának, és ezt ő is tudja. Még lehet, ki is mondja, de tenni ellene nem tesz semmit! Ez olyan, mint a kábszer függőség. bevallja, hogy függő, de nem tesz ellene semmit.
Ezért javasoltam eg pszichológust, mert hiába látja be a dolgokat, nem fog változtatni semmit, ha beszélsz vele. Ugyanúgy fogja csinálni, mert egyszerűen annyira megszállottja, hogy nem tud kizökkenni! Egy pszichológus talán segíthetne, vagy akár a lombik program is, ha végre belemenne, s nem várna 1 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!