Elkeseredett férj vagyok, van erre megoldás?
Szia,
most olvastam a kérdésed, és persze a hozzászólásokat. Örülök, hogy mára már minden rendben van nálatok :)
El kell mondjam, hogy nálunk is hasonló a helyzet, kevés a sperma (6millio) és abból csak 10% a mozgó. Ez julius elején derült ki. Párom a vitaminok mellé FER14-et szed, 3 hét múlva megyünk ellenőrzésre. Nálunk amióta kiderült ez, egyáltalán nem vagyunk rágörcsölve a babaprojectre (többek közt azért sem, mert a doki azt mondta, h ez csak lombikra lenne elég, és csoda lenne egy spontán baba) persez minden hónapban próbálkozunk, de azóta tesztet sem csináltam, tudtam, h felesleges. a vizsgálatok persze folytatódnak (nem hormonális, nem genetikai ) valószinűleg egy gyógyszer mellékhatásásra alakult nálunk igy az eredmény. Mivel még kb 1 hónapig szedi ezt a gyógyszert (amit már 1 éve szed) ezért most nem is reméljük, h nagyon javult az eredmény. Viszont a januári ellenőrzésen már mindennek rendben kell lennie :) ha nem, akkor már másnap bejelentkezünk egy meddőségi központba! :)
Ti kivárjátok akkor az 1 évet? Jársz vissza 3 havonta ellenőrzésre?
Szia,
Amikor kiderült, nekem is az volt az első gondolatom, hogy kell egy kuya... Már ki is néztem, le is rendeztük, h délután megyünk érte, de aztán belegondoltam, 40nm-en lakunk, időnk sincs nagyon foglalkozni vele, lehet hamarosan a baba is jön, mi lesz vele utána? Szóval akkor elvetettük ezt az ötletet és keresnem kellett valami mást, amivel lekötöm magam, és nem jár folyamatosan ezen az agyam. Ugyhogy most hetente 3-szor edzőterembe járok, és beiratkoztam egy 1 éves OKJ-s tanfolyamra, h a maradék 2 napon se unatkozzak :)
Persze, mindenképp megirom, hogy milyen lesz az eredmény, remélem kicsit javul, bár mondom, most még tul sokat nem várunk.
Viszont éppen most állittom össze a párom vitamincsomagját, amit a vizsgálat után rögtön el is kezd szedni :) a FER14-el együtt, annak már tényleg hatnia kell :)
Mindent elolvastam a témában, ugyhogy már nagyon képben vagyok, hogy mi az, ami tényleg segithet.
Jah, amugy neki a doki még clostyt írt fel (ez a nőknél a peteérést segiti a férfiaknál pedig javitja a spermákat)
És ugye vannak a tiltott dolgok: biciklizés, szoros alsónadrág, kv/cigi (szerencsére mindekettőt abbahagyta, miután kiderült az eredmény- nagyon büszke vagyok rá!!! ) szauna, meleg fürdő (ami most különösen rossz, mert még egy wellness hétvégére sem mehet el az ember, h kicsit kikapcsoljon és lazítson:( )
Drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen, és javuljanak az eredményeid! Majd te is ird meg, hogy mi volt! Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!