Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elkeseredett férj vagyok, van...

Elkeseredett férj vagyok, van erre megoldás?

Figyelt kérdés
A történet a következő. Feleségemnek van már egy gyermeke, úgy szeretem mint ha a sajátom lenne. Több mint egy éve próbálkozunk, hogy közös babánk is legyen. Nem jött össze. Kivizsgáltak minket, nálam van a gond. Nagyon szeretem a feleségemet de tehetetlennek érzem magam, orvos lombikot javasolt, feleségem azt mondta várjunk még egy évet és ha addig nem jön össze majd akkor belevágunk, ezzel nincs is problémám, viszont szegény állandóan tesztel, minden hónapban legalább húsz terhességi tesztet elhasznál, mindig érez valamit és mondja, hogy itt szúr neki meg fáj a melle stb. Én már szégyellek ugyan abba a gyógyszertárba menni, mert egy év alatt ha havi húsz tesztet veszek az már bőven sok, és már ha rám néz a gyógyszerésznő csak annyit kérdez, hogy hányat adjak? Már bevetettem a teszkót és rossmant is.Jobban ismerem már melyik teszt hanyas mint a nők nagy része. Most még négy nap van neki hátra a menstruációjáig, most nem érez tüneteket, (kivételesen) de már elhasznált két gabrielt, 3-om qupidót és két rossmanost, olyankor nagyon sajnálom, ül és nézi, de még fél óra múlva is forgatja és nézi, nincs rajta semmi, igaz ő mindig lát valami halványat vagyis előző hónapokban úgy volt de én nem láttam sosem rajtuk második csíkot.Minden reggel arra kelek, hogy csipog a hőmérő, háromszor is berakja a szájába:( nem az bánt,hogy felkelt vele, hanem az, hogy tehetetlen vagyok. Mit tegyek, nem tudok kihez fordulni tanácsért.Érzem, hogy egyre depressziósabb, csak a peteérés közeli napokban boldog, mert reménykedik, hogy na majd most sikerül, érzem az együttléteken is, hogy kiszámolja mikor legyünk együtt. Szeretem őt, az életem párja a másik felem, de nem bírom nézni ahogy emészti magát,és nem bírja felfogni, hogy felesleges neki tesztelni annyit. Nem akarom bántani, mondtam már neki, finoman, hogy ne vegyünk tesztet, de amikor rám néz szépen és bújik, hogy apa hozzál tesztet nem tudok neki nemet mondani. Van valami ötletetek?
2010. szept. 10. 12:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek, mert valóban nagyon nehéz helyzetben lehetsz a leírtak alapján. Tudom milyen ez az "őrület" a másik oldalról. Én is elkövettem azt a hibát, hogy állandóan hőmérőztem, számolgattam, osztottam, szoroztam, tesztelgettem ha kell, ha nem. Komolyan mondom , hogy 3 hónap elteltével , azon kaptam magam, hogy szinte már megszállott lettem. Ha reggel nem tudtam azonnal a hőmet feljegyezni, hogy na mikor lesz peteérés, hogy alakul a hőgörbém stb. szinte rosszul voltam. Szerencsére időben le tudtam erről állni (igaz én a páromat ebbe nem vontam bele). Megbeszéltük, hogy akár jöhetne a 2. baba, de nem mondtam el, hogy én miket csinálok... Na mindegy , én megijedtem magamtól. Már úgy éreztem, hogy olyan mint a drog, függő lettem/leszek ha most nem állok le. Szerintem egy próbát megérne, hogy a párodnak is megmutasd ezt az oldalt... talán. Kitartás és mielőbbi sikert a babához!
2010. szept. 10. 14:04
 12/26 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon meghatódtam ahogy olvastam a soraid.

Nálam is kb.majdnem ugyanez a helyzet,csak nekem még egy gyermekem sincs.És ha az Én férjem csak fele ennyire érezne velem együtt,és csak fele ennyire aggódna értem,már nagyon boldog lennék!Tiszta szívemből kívánom Neked,hogy mielőbb APA légy,és attól a nőtől szüleseen babád,akit ennyire szeretsz!!!Kitartást kívánok Neked,és még egy picit légy türelmes vele,ha eddig az voltál,akkor ezen már ne múljon,ha ezzel boldoggá tudod Őt tenni,akkor teszteljen bármennyit! Teszveszen tudtok rendelni teszteket,sokkal olcsóbb mint üzletben,Én is onnan rendelem..

2010. szept. 10. 14:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg talán még azzal érvelhetnél, hogy azt a pénzt, amit a töménytelen felesleges tesztelésre szántok, azt inkább tegyétek félre a babaholmikra. Sokkal felhőtlenebb lesz majd a babavárás is, ha sikerül egy kisebb összeget összeszedni indulásként. A kimaradt előtt tesztelni felesleges, sőt inkább még várni kell a kimaradás után is 1-2 napot. Én is ilyen megszállott voltam mint a feleséged. Nálam az hozta meg a sikert, amikor végre nem akartam annyira. Úgy voltam vele, hogy egy időre hanyagolom a témát, aztán majd jön ha akar. Miután megnyugodtam, azonnal terhes lettem. Sok sikert nektek!
2010. szept. 10. 14:45
 14/26 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy istenem...drukkolok nektek!Az hogy egy pszichologussan elbeszélgessen a dologrol jó ötlet,azt is megmutathatod amit irtál,meg szerintem jót tenne neki ha tudna beszélgetni itt vagy máshol más babára vágyókkal is.Sokan vannak az oldalon ilyenek,akik már tapasztaltabbak,tudják hogy nem jó erre rágörcsölni,mert annál nehezebb,tudnak adni jó tanácsokat.És neked irtak ki valamit a dokik?(vitamint vagy nemtudom,valami csak segit)

Szerintem is előbbre lehetne hozni azt a lombikot,egy év még sok idő

2010. szept. 10. 14:52
 15/26 anonim ***** válasza:

Vagy azon a pénzen amin teszteket vesz vehettek a leendő babának egy egy body-t, hátha megnyugszik a kis lelke a feleségednek.

Megpróbálhatod ideültetni a gép elé hogy olvassa el a válaszokat, Te ismered hogy mennyire bírja az ilyen "kritikát"!

Drukkolok Nektek a mielőbbi babáért és az biztos hogy a férfiak között egy csillag vagy:-))

2010. szept. 10. 15:34
 16/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tanácsokat, azt szűrtem le, hogy nem csak a feleségem jár ebben a cipőben, hanem más hölgyek is. Igen tudatosan tesztel, tudja, hogy nem lesz pozitív négy vagy akár öt nappal előtte, tényleg megszállottja lett ennek. Beszéltem egy pszihológus kollégámmal, aki azt mondta óvatosan említsem meg neki, mert lehet, hogy ellenem fordul de mindenképpen szükség van rá!Okos nő, megértő, rátermett, de nagyon hisz abban, hogy lehet lombik nélkül is közös gyermekünk, nem hinném, hogy ezért "hülyének" kellene titulálni. Egyik kedves válaszoló kérdezte ,hogy a problémámat kezelik-e? Igen, őszinte leszek, alacsony a spermaszámom 1 millió és ebből alig van életképes, tehát inszemináció sem jöhet szóba csak a lombik.Kapom a gyógyszert, és a feleségem vett nekem vitaminokat, C vitamint, E-vitamint és Maca vibe kapszulát. Minden reggel figyeli, hogy bevegyem őket. Holnap reggel ismét tesztel, de lehet már este is fog. Görcsbe van a gyomrom.Azt mondta a telefonba ma, hogy érzi, hogy sikerült mert érdekes módon semmilyen tünete sincs és lehet ez azt jelenti. Én lennék a világ legboldogabb embere ha pozitív lenne, de kétlem. Minden válaszolónak nagyon köszönöm a kommenteket. Akinek már van gyermeke annak azt kívánom, hogy egészségben nőjenek fel, akinek pedig még nem jött össze, annak azt, hogy mihamarabb átélhessék!
2010. szept. 10. 18:15
 17/26 A kérdező kommentje:
Babaruha is nagyon jó ötlet, hogy a teszt pénzt arra költse, de tele van már egy szekrény:) minden vásárláskor vesz valami apróságot, vagy egy olyan lába közt összegombolós babaruhát, pici baba zoknit. Tehát sajnos ez nem győzné meg.
2010. szept. 10. 18:17
 18/26 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak szeretném megköszönni a titulust ahogyan nevezett! Nagyon jó volt ezt most olvasni! Köszönöm!
2010. szept. 10. 18:20
 19/26 anonim ***** válasza:

Nekem volna még egy öletem. Vegyetek tesztet a vateráról.

Ha írsz privit elküldöm az elérhetőségét a srácnak, és postán is kiküldi bárhova. Kb 70-80 ft/db. Egy havi tesztpénzből vehettek több 10 db-ot. A másik amit nem írtál ,hogy nem segít-e a problémádon akár Ferr 14-vagy Maca vibe, vagy nagyobb dózisú e vitamin. Vegyetek olcsó tesztet, te meg szedd inkább ezeket a drágább vitaminokat. Ez így korrekt szerintem.

2010. szept. 11. 06:58
 20/26 anonim ***** válasza:
utsó vagyok, bocsi látom vitaminozol:-))) figyelmetlen voltam. nem olvastam mindent végig. de a vaterás ötlet marad :-((((
2010. szept. 11. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!