Elkeseredett férj vagyok, van erre megoldás?
Nagyon meghatódtam ahogy olvastam a soraid.
Nálam is kb.majdnem ugyanez a helyzet,csak nekem még egy gyermekem sincs.És ha az Én férjem csak fele ennyire érezne velem együtt,és csak fele ennyire aggódna értem,már nagyon boldog lennék!Tiszta szívemből kívánom Neked,hogy mielőbb APA légy,és attól a nőtől szüleseen babád,akit ennyire szeretsz!!!Kitartást kívánok Neked,és még egy picit légy türelmes vele,ha eddig az voltál,akkor ezen már ne múljon,ha ezzel boldoggá tudod Őt tenni,akkor teszteljen bármennyit! Teszveszen tudtok rendelni teszteket,sokkal olcsóbb mint üzletben,Én is onnan rendelem..
De aranyos vagy istenem...drukkolok nektek!Az hogy egy pszichologussan elbeszélgessen a dologrol jó ötlet,azt is megmutathatod amit irtál,meg szerintem jót tenne neki ha tudna beszélgetni itt vagy máshol más babára vágyókkal is.Sokan vannak az oldalon ilyenek,akik már tapasztaltabbak,tudják hogy nem jó erre rágörcsölni,mert annál nehezebb,tudnak adni jó tanácsokat.És neked irtak ki valamit a dokik?(vitamint vagy nemtudom,valami csak segit)
Szerintem is előbbre lehetne hozni azt a lombikot,egy év még sok idő
Vagy azon a pénzen amin teszteket vesz vehettek a leendő babának egy egy body-t, hátha megnyugszik a kis lelke a feleségednek.
Megpróbálhatod ideültetni a gép elé hogy olvassa el a válaszokat, Te ismered hogy mennyire bírja az ilyen "kritikát"!
Drukkolok Nektek a mielőbbi babáért és az biztos hogy a férfiak között egy csillag vagy:-))
Nekem volna még egy öletem. Vegyetek tesztet a vateráról.
Ha írsz privit elküldöm az elérhetőségét a srácnak, és postán is kiküldi bárhova. Kb 70-80 ft/db. Egy havi tesztpénzből vehettek több 10 db-ot. A másik amit nem írtál ,hogy nem segít-e a problémádon akár Ferr 14-vagy Maca vibe, vagy nagyobb dózisú e vitamin. Vegyetek olcsó tesztet, te meg szedd inkább ezeket a drágább vitaminokat. Ez így korrekt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!