Kicsit morbid, fura de kétségbe vagyok esve. Szerintetek mi tegyek, van megoldás? Bővebben lent
Párommal kiderült, hogy nem lehet babánk, mert ő meddő. Milyen megoldás lehetne, hogy legyen bébi? Spermabank nem jöhet szóba, mert drága, annyi pénzünk nincs. Én mással nem tudnék együtt lenni... Egy barátunk felajánlotta, hogy ad "anyagot" de azt meg hogyan???
Teljesen kétségbe vagyunk már esve...
Kérlek ne az utálkozó, hülyeségeket írjátok, mert tudom, hogy már mind az ami belőlem kijön, de érdekel, hogy valaki tud-e megoldást rá....
Köszönöm!
Kiveri üvegbe (előtte lehetőleg fertőtlenítővel mossa ki. Lezárja, elviszi nektek, fecskendő, aztán uccu.
Két leszbikus nő is így hozta össze a gyereket, mert drága volt a mesterséges megtermékenyítés.
Először is, mi a konkrét gond a pároddal? Mi van a leleten? Az esetleg nem kezelhető?
Nekem a legjobb barátnőmnek két gyereke van, mindkettő "idegen donoros" inszemináció volt, mert a férjének örökletes szívbetegsége van, amit a gyerekek szinte biztos, hogy 100%-ban örököltek volna, így maradt az idegen donor. A gyerekek már 12 és 6 évesek, és nincs belőle semmi gond, nagy szeretetben nevelik őket.
"Fecskendőt amit irtatok, azt hol lehet kapni? Annak van valamilyen neve, vagy csak gyógyszertárba bemegyek és kérek? Ha így összejön, nem lesz baja a babának?"
Kedves Kérdező, ne haragudj, de a válaszaidból (meg a kérdésedből is) az jön le, hogy nem igazán vagy képben egy csomó mindennek. Mi az, hogy nem igazán tudják mi baja a párodnak? Végeztek vizsgálatokat? Mert akkor tudniuk KELL, és nektek is, hogy mi lett a vizsgálat eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!