Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most nagyon kétségbe vagyok...

Most nagyon kétségbe vagyok esve! Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Már régóta eldöntöttem,hogy a Babits-ba szeretnék járni,aztán az orvosira.Ahol ugye vagy biosz-fizika,vagy biosz-kémia kell.Most év végén (7.) fizikából 4 es lettem kémiából 5 ös.És a kémiát amúgy is jobban szeretem,meg jobban is megy.Erre nézem a Babits honlapját,hogy nincs biosz-kémia csak biosz-fizika szak.Oda meg fizika 4 essel tuti h nem vesznek föl.Most akkor mi legyen?Vagy ha általános szakra megyek,attől még bejuthatok az orvosira?help meee :-((
2009. júl. 23. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

lehet h.felvesznek a fizika 4-es ellenére is!!!!!!ha nem utálod a fizikát nagyon,ne aggódj,a mellette levő biosz is elég lesz az orvosira,ha jó leszel belőle.

másrészt nyugi!!!!!! simán bejuthatsz általános szakkal is.ha következetesen jó leszel a szükséges tárgyakból,szorgalmasan foglalkozol velük,majd felveszed fakt-ként valamelyiket,(mindkettőt),akkor simán bejuthatsz.ne aggódj!!!!!!

amúgy picit előre szaladtál,soká lesz a felvételi..

de végülis nem baj,ha ilyen elszánt vagy.

2009. júl. 23. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

figyelj hetedikes vagy, és ott a nyolcadik. Feküdj rá azokra a tárgyakra amiből kell a jegy + az írásbelit írd meg jól és szóbelizz is jól

NEM ROBOTOKAT keresnek embereket, egy négyes nem akadály ha másból sem vagy rosszabb 4esnél...:D

nah amúgy meg általánosra nagyon hajts rá és a faktoknál is, vagy szerezz tanárt, persze ez messze van

no para, ügyi leszel

2009. júl. 23. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak szakos gimiből lehet bekerülni az orvosira. A mi osztályunkból hárman is orvosok lettek, pedig angol tagozat voltunk, minden más tárgyat csak alapóraszámban tanultunk, még fakultáció sem volt.
2009. júl. 23. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:
el sem hiszitek mennyit segítettetek a válaszotokkal,most nagy kő esett le a szívemről.köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 23. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!