Kicsit morbid, fura de kétségbe vagyok esve. Szerintetek mi tegyek, van megoldás? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Párommal kiderült, hogy nem lehet babánk, mert ő meddő. Milyen megoldás lehetne, hogy legyen bébi? Spermabank nem jöhet szóba, mert drága, annyi pénzünk nincs. Én mással nem tudnék együtt lenni... Egy barátunk felajánlotta, hogy ad "anyagot" de azt meg hogyan???
Teljesen kétségbe vagyunk már esve...
Kérlek ne az utálkozó, hülyeségeket írjátok, mert tudom, hogy már mind az ami belőlem kijön, de érdekel, hogy valaki tud-e megoldást rá....
Köszönöm!
2011. júl. 21. 13:43
21/22 anonim válasza:
Apaság vélelmének megdöntésére lehet pert indítani, akkor is van apa. Szóval valóban a donor pert indíthat, de ha hivatalos reprodukciós eljárás keretén belül végzik a megtermékenyítést, akkor a donor nem indíthat pert. Szóval jobb a hivatalos út jogilag. Egy jogász.
22/22 anonim válasza:
Uccsó vagyok. Természetesen van határidő, az anya a gyermek 3 éves koráig támadhatja meg az apaság vélelmét, a vélt apa pedig a gyerek születésének értesülésétől számított 1 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!