Öntenétek belém egy kis lelket? Bölcsi
Szia!
Tegnap én válaszoltam egy másik kérdésedre is. Az én fiam kezdte a héten harmadszor a bölcsis beszoktatást. Ma és tegnap már ott ebédelt. Enni ugyan nem evett semmit sem, csak a desszertként kapott túró rudit, de mosolyogva jött ki a csoportból és a gondozónéni is dicsérte, hogy milyen ügyesen eljátszott egész nap. Itthon is emlegeti a többieket, leginkább a legrosszcsontabb kisfiút és a minden lében kiskanál kislányt. Meg megállás nélkül a Zsuzsi nénit.
Én is utáltam és néha még mindig utálom magam, mert bölcsibe kellett adnom. Ráadásul én itthonról dolgozom, s akár éjszaka is csinálhatnám a munkám, a kutyát nem zavarna, de látom rajta, hogy mennyire szereti a gyerektársaságot, s biztos vagyok benne, hogy sok olyat megtanítanak neki, ami nekem eszembe sem jutna.
Szóval nyugi. Ő is szeretni fogja, s jó lesz neki ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!